Анна Бондаренко вибирає спеціальність "Облік і оподаткування" в НУБіП України

7 квітня 2020 року

Ми знаємо, хто ми є, але не знаємо, ким ми можемо бути.

Вільям Шекспір

 

Розкажіть кілька слів про себе?

Я, Анна Бондаренко – майбутня випускниця опорного загальноосвітнього навчального закладу «Жоравський навчально - виховний комплекс» Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Яготинської районної ради Київської області. Ще з дитинства знаю, що вибір професії дуже складна і відповідальна справа, адже сама від цього буде залежить все подальше майбутнє і розвиток себе як особистості. Не менш відповідальним є вибір навчального закладу в якому буду здобувати професію. Для себе я вирішила, що національний університет біоресурсів і природокористування України найкращий ВНЗ, а розвиток себе як фахівця бачу за спеціальністю «Облік і оподаткування».

 

Чому вважаєте своїм пріоритетом НУБіП України?

НУБіП це своєрідний острівок знань для молоді в Києві. Тут хороша база навчання та можливості для міжнародних стажувань, що є пріоритетом для мене. Цьому закладу присутня унікальна атмосфера, яку формують студенти та викладачі, що надихає мене стати частиною цього колективу.

 

Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

Професія бухгалтера вже багато років займає провідну роль в житті кожного з нас. Фахівці з обліку можуть працювати головними бухгалтерами, провідними фахівцями, аналітиками та фінансовими менеджерами, на керівних посадах відділів обліку і звітності в міністерствах та відомствах, науковими співробітниками. Маючи певний стаж роботи за обраною спеціальністю, фахівці з обліку і аудиту можуть займатися аудиторською діяльністю. Важливі дані знання і при відкритті власно справи. А тому даний фах –це впевненість у майбутньому працевлаштуванні.

 

Які маєте захоплення?

Я ненавиджу сидіти на одному місці, тому маю безліч захоплень. Найбільш мені подобається займатися спортом, а мале волейбол. Розвиток комп’ютерних технологій також не залишає мене байдужою. Вважаю, що все де є можливість розвиватися – це моя стихія.

 

Як Ви думаєш, навчання в університеті дозволить здійснити заповітну мрію?

– Звичайно, адже успішний ЗВО обов’язково приведе мене до успіху і в кар’єрі, і в особистому житті!

 

Щиро дякую Вам за розмову. Бажаю успіхів при здачі ЗНО та вступі в університет. Раді будемо бачити Вас в числі студентів економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 Розмовляла Леся Воляк,

старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook