Навчально-науково-виробнича лабораторія "Бізнес аналітики"

Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Дата створення - наказ ректора від 16.03.2021 №234 (відповідно до рішення Вченої ради НУБіП, протокол №7 від 03.03.2021)

Виконувачка обов'язків керівника ННВЛ "Бізнес-аналітики" - доцент, к.е.н. Олександра РАЛКО.

ННВЛ "Бізнес-аналітики" є структурним підрозділом кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету НУБіП України. Основні завдання, напрями діяльності, права, обов'язки лабораторії, управління діяльністю лабораторії, фінансування та оплата праці працівників лабораторії регулюються Положенням про ННВЛ "Бізнес-аналітики".

Основні завдання ННВЛ «Бізнес-аналітика»:
- об'єднання зусиль науково-педагогічних (педагогічних) та наукових працівників, науково-технічного персоналу, докторантів, аспірантів, слухачів, здобувачів вищої освіти (далі - здобувачів) і найманих фахівців для впровадження в реальний сектор економіки загалом, та у сільськогосподарське виробництво зокрема, наукових розробок і передового досвіду з аналітичного супроводу економічних процесів за напрямами: менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, бізнес-проектування в міжнародному середовищі, міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції, управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств агропродовольчого сектору, управління міжнародною комерційною діяльністю, логістика в зовнішньоекономічній діяльності, міжнародний агробізнес, бізнес-стратегії в маркетинговій діяльності, бізнес-моделювання та управління проектами, управління бізнес-процесами, смарт-технології в агроменеджменті, планування та організація підприємства тощо
- проведення разом із підприємствами спільної навчально-науково-виробничої діяльності
- надання науково-консультаційних, освітніх, інформаційних та інших послуг, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р. №796 "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності"
- використання можливостей Лабораторії для покращення рівня практичної підготовки здобувачів і підвищення кваліфікації працівників у виробничих умовах.

В рамках навчально-науково-виробничої лабораторії «Бізнес-аналітика» на регулярній основі протягом 2021-2023 рр. організовувались семінари-тренінги на тему «Міжнародні ринки та торгівля: чи готові ви стати трейдером?» для підготовки фахівців усіх галузей знань. Слухачі семінару-тренінгу мали унікальну можливість отримати сучасні знання про ринки, навчитись проводити фундаментальний і технічний аналіз міжнародних ринків, управляти ризиком та здійснювати практичну торгівлю на демо-рахунку. За позитивними результатами складання іспиту на семінарі-тренінгу слухачі мали можливість отримати сертифікати, що можуть бути визнані ЗВО в якості неформальної освіти.

Навчально-науково-виробнича лабораторія «Бізнес-аналітика» з метою підвищення рівня конкурентоспроможності менеджерів та економістів на ринку праці пропонує вдосконалити знання із ділової англійської мови в рамках English Speaking Business Club. Всі учасники курсу мають можливість: обговорювати актуальні й цікаві питання бізнесу, управління та економіки на рівні підприємства / національної економіки; проводити дискусії за доповідями TEDex провідних світових вчених та практиків; обговорювати топові публікації провідних світових видань в сфері бізнесу та аналітики (Forbes, Financial Times, The Economist, Harvard Business Review, The Washington Post, The Wall Street Journal); збагачувати власний словниковий запас бізнес-термінологією. По завершенні курсу слухачі мають можливість скласти підсумковий тест і отримати іменний сертифікат ННВЛ «Бізнес-аналітики».

В рамках роботи ННВЛ "Бізнес-аналітики" проводяться індивідуальні семінари з навчання та удосконалення знань з використання методик для оптимізації прийняття управлінських рішень. 

Програма прийняття управлінських рішень МАХ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook