Дистанційне навчання групи АІ - 1701

7 квітня 2020 року

   Дистанційне навчання групи АІ-1701 почалося в перший же понеділок карантину. Звісно спочатку бажання працювати за подібною схемою не виникало, однак перспектива відпрацювання по суботам тішила менше, тому ми дружньо взялися за навчання.

   Перехід до суто дистанційної форми навчання виявився легшим, ніж ми собі уявляли, оскільки, ми всі зараховані до дисциплін на навчальній платформі «Elearn». Для кращої комунікації, викладачі також зв’язуються з нами через месенджери, електронну пошту, та через телефонний зв'язок із старостою групи, Аліною Гаврилко, яка завжди тримає нас в кусі останніх новин, завдань та термінів їх здачі.

   Вражає те, що викладачі є дуже комунікабельними. Задати питання і отримати відповідь можна в будь який час: як вранці, так і ввечері. Виконання завдань, лабораторних, самостійних робіт та опрацювання лекцій проводиться, як в електронній формі, користуючись Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, КОМПАС-3D, так і в письмовому опрацюванні інформації різних джерел, з фотозвітом для контролю.




   В сучасній ері глобалізації, смартфон став невід’ємною частиною життя. Хоча й тут університет надав змогу відвідування електронних курсів, саме з цього гаджета. Цілодобово є доступ до Viber та Telegram, де ми колективно обмінюємося думками з приводу того чи іншого завдання. Хотілось би відмітити роботу ректорату, деканату, кураторів та університету в цілому. Тішить, коли твоєю думкою цікавляться, та беруть до уваги. Я пишаюсь бути студентом Національного університету біоресурсів і природокористування України, адже навіть у такому складному становищі університет забезпечує належний рівень навчання, вміло використовуючи сучасні технології для підтримки комунікації зі студентами.

 

Владислав Архинос, студент групи АІ - 1701

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook