НАУКОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

31 березня 2020 року
Національний університет харчових технологій
     У 2020 році конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» проходив на базі Національного університету харчових технологій.
Від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на даний конкурс була представлена наукова робота студентки 2-го курсу скороченого терміну навчання Іволги Анастасії на тему «Обґрунтування основних параметрів процесу дефібринації крові з розробленим вібродинамічним інтенсифікатором».  
 
 Робота була підготовлена на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК під керівництвом професора кафедри, д.т.н. Паламарчука Ігора Павловича.
 
 
      За тематикою даної роботи було опубліковано 2 наукових статті у фахових виданнях України, 2 тези доповідей на науково-технічних конференціях та 1 виробнича апробація результатів досліджень. У результаті сумарної бальної оцінки представлена наукова робота Іволги Анастасії була допущена до фінальної стадії конкурсу – прилюдного захисту у Національному університеті харчових технологій. На жаль, через епідемію коронавірусу у цьому році замість прилюдного захисту наукових робіт студентами було проведено дистанційне рецензування та обговорення даних робіт незалежною експертною комісією.
     За результатами такої комісійної оцінки науковій роботі Іволги Анастасії було присуджено 3 місце. Це дуже вагоме досягнення. Адже до участі у конкурсі були подані 164 студентські наукові роботи з провідних університетів України. І тільки 15 з них отримали найвищу оцінку. І серед них робота нашої студентки.
     Тож вітаємо пана Ігора та його ученицю з цією подією, і бажаємо наснаги та успіхів у подальшій науковій і навчальній роботі.
 
Михайло Муштрук
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook