Карантинні обмеження розширюють особистісний інформаційний простір

31 березня 2020 року
   Викладачі факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України між on-line лекціями для студентів і підготовкою для них ситуаційних кейсів, між завантаженням тестів на дистанційні навчальні платформи і перевіркою відповідей груп на практичні завдання, між участю у робочих обговореннях і листуванням через е-mail у ситуації ‒ #ЗалишайсяВдома ‒ постійно працюють над збагаченням свого науково-методичного потенціалу.
   Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту к.е.н. Олена Юріївна Сова знайшла час відвідати протягом тижня низку Internet-events для професійного зростання та самовдосконалення.
  Дистанційні засоби навчання в умовах сьогодення є об’єктивною необхідністю, і реальною допомогою в опануванні їхньої специфіки став вебінар «Teaching and learning online ‒ how to get started?», проведений 23 березня 2020 року Ержбет Чібі (аccount-manager at «Pearson Central Europe»). Наскрізною ідеєю стала думка, що «викладачам не потрібно будувати онлайн-курс, а потрібно лише доставити до слухачів свій звичайний курс за допомогою онлайн-інструментів». Віртуальну аудиторію було ознайомлено із схемами застосування інформаційно-комунікаційних технологій та он-лайн методик у викладанні дисциплін.
   23-27 березня 2020 року у марафоні «Big Money» успішні бізнесмени України та близького зарубіжжя ділилися власним досвідом завоювання ринку, і розповідали, як підприємцю розвиватися в умовах кризи, карантину та нестабільної економіки. Не здаватися в форс-мажорних ситуаціях мають допомагати три головні чинники: віра в продукт, впевненість у команді, стресостійкість як емоційна складова лідерства.
 
   Рекомендовані під час спілкування між учасниками зустрічі книги Д.Канемана «Думай медленно… Решай быстро» та Н.Талеба «Рискуя собственной шкурой» вже замовлено до особистої бібліотеки!
 
   Організований 26 березня 2020 року кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту за сприяння зав. кафедри, чл.-кореспондента НАН України, д.е.н. Шинкарук Л.В. та д.е.н. Дєліні М.М. майстер-клас з ведучою Олександрою Кривонос на тему: «Стресс менеджмент: личный и в команде» (URL: https://nubip.edu.ua/node/73192) перевів на новий якісний рівень знання про тривожні мотиви в поведінці оточуючих та унаочнив дієві засоби боротьби із стресовими ситуаціями.
 
   Тиждень професійного онлайн розвитку від Dinternal Education висвітлив нові техніки організації англомовних занять із студентами. Вебінар «Personalisation with upper-secondary students», який проводив 26 березня 2020 року Деніел Брейшоу (співавтор підручників видавництва «Pearson», провідний викладач проекту Live Classes), було присвячено інструментам персоналізації уроків. Було порушено актуальну тему – орієнтація на особистість, із акцентами на застосування прогресивних методик навчання у роботі із сучасними підлітками.
 
   Олена Сова завітала і до Юрія Фрідмана ‒ фахівця з коучингу (Coach ICF, Professional Coach, Transformational Coach, MSc, MBA, EMBA) ‒ на гостинне запрошення відвідати 27 березня 2020 року семінар на тему: «Антикризисный бизнес. Где найти ответы?».
  
   Ведучим було структуровано принципи роботи керівників підприємств у кризових періодах господарювання, виділено особисті якості успішних лідерів, які здатні згуртувати команду для досягнення бажаної результативності справи.
  Отже, науково-педагогічні працівники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту з максимальною користю використовують свій час, підвищують обізнаність у багатьох сферах суспільного буття, щоб після завершення карантину повернутися в аудиторії із новими ідеями і проєктами!
 
Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook