Анастасія Татарчук: змінюю спеціальність і вступаю до магістратури НУБіП на право

31 березня 2020 року
     Сьогодні поспілкуємось із Анастасією Татарчук, студенткою Інституту журналістики, спеціальності реклама та зв'язки з громадськістю Київського університету імені Бориса Грінченка, яка вирішила кардинально змінити свою професію.

 

  • Добрий день! Скажіть чому Ви зацікавились навчанням на юридичному?

     – Вітаю! Я закінчую магістерську програму зі спеціальності реклама та зв'язки з громадськістю, дізналась що є можливість отримати вищу юридичну освіту не маючи диплому бакалавра. Під час навчання зацікавилась медіа правом та охороною особистих немайнових прав та захистом честі особи. Хочу поглибити свої знання з прав людини. А диплом юриста, впевнена, додасть конкурентних переваг на ринку праці та допоможе у кар'єрі. Останнім часом часто стикаюсь з юридичними питаннями.

  • Для вступу Вам необхідно скласти внутрішній іспит в університеті зі спеціальності “Право”, єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Що саме складне у підготовці?

     – Особисто для мене з блоку правових знань важче всього питання міжнародного права та європейської юстиції. Великий обсяг інформації та складний матеріал.

  • Як Ви дізналися про НУБіП?

     – Я дізналась про НУБіП від викладача, якій у нас викладав правові дисципліни в магістратурі. Пізніше я відвідала університет, мені дуже сподобався Ботанічний сад університету та решта території. Юридичний факультет також зручно розташований.

  • Бажаємо терпіння та наполегливості у підготовці до іспитів! Часу вільного зараз вистачає.

     – Дякую!

Бесіду провела доцентка кафедри теорії та історії
держави і права Олена Чомахашвілі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook