Єлизавета Верета – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28 березня 2020 року

 

 

     Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020, базовим закладам вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей рекомендовано з 12 березня по 3 квітня 2020 року відмінити проведення другого етапу ІІ туру Конкурсу – підсумкові науково-практичні конференції або провести їх у режимі відеоконференцій.

     Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця прийняв рішення відмінити проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за напрямом «Туризм» (підсумкову науково-практичну конференцію) та підвести підсумки за результатами першого туру.

     За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі у формі подвійного «сліпого» рецензування (double-blind peer review) наукова робота студентки 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» Єлизавети Верети на тему «Шляхи впровадження концепції смaрт-дeстинaцїї у м. Києві» посіла 3 місце в рейтингу серед 104 учасників і нагороджена дипломом ІII ступеня!

     Науковим керівником роботи була Дарія Басюк – доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму. Члени журі відзначили високий рівень актуальності, новизни, самостійності, якості оформлення та практичної направленості наукової роботи.

     Свою наукову роботу Єлизавета Верета виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Туризмознавство» (керівник – завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк).

Вітаємо та бажаємо науковцям подальших успіхів!

Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного 
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook