Мукачівський аграрний коледж. Працюємо в умовах карантину

28 березня 2020 року
     З 12 березня 2020 року у зв’язку з уведенням карантину в Україні для всіх учасників навчального процесу змінилися умови праці. Не є винятком і наш навчальний заклад. Викладачі циклової комісії соціальних та філологічних дисциплін швидко зорієнтувалися і перейшли на нові форми роботи зі студентами – дистанційне навчання, яке передбачає вивчення навчальних дисциплін (зокрема і підготовку до ЗНО) шляхом використання комунікаційних технологій, що не передбачає відвідування закладу, але з урахуванням таких принципів як систематичності, науковості, доступності.

     Для забезпечення дистанційного засвоєння навчального матеріалу із дисциплін соціального та філологічного циклу, а саме: «Українська мова та література», «Зарубіжна література», «Соціологія», «Філософія», «Культурологія» викладачі розробили відповідні електронні навчальні курси, які містять текстові інформаційні матеріали, презентаційні матеріали, добірки відеоматеріалів. Дані ЕНК дають можливість студентам ознайомитися з теоретичним матеріалом, опрацьовувати практичні та індивідуальні завдання, завдання для самостійного вивчення, що дає змогу повністю забезпечити слухачів повним обсягом знань, умінь і навичок, передбачених навчальною програмою. Окрім того, студенти мають можливість спілкуватися з наставниками через різні соціальні мережі, електронну пошту та за допомогою телефонного зв’язку.

  

  

     Слід відмітити, що незважаючи на карантин, викладачі циклової комісії активно працюють, проявляють творчість і креативність щодо організації навчального процесу, демонструють свою готовність та бажання допомогти студентам опанувати знання, щоб успішно завершити навчальний рік.

Аліса Чорі
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook