Освітній процес в Немішаївському коледжі в умовах карантину

26 березня 2020 року
     У зв’язку з глобальною загрозою розповсюдження коронавірусної інфекції, на виконання рішення Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р., наказу ректора НУБіП України №247 від 11.03.2020, наказу директора ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» №106 від 11.03.2020 з 12 березня 2020 року оголошено карантин і коледж перейшов на дистанційне навчання студентів.

     З перших же днів налагоджену тісну співпрацю між усіма учасниками освітнього процесу, проводиться постійний моніторинг епідемічної ситуації та стану здоров’я кожного студента і кожного працівника.

     Заступник директора з навчально-методичної роботи Олександр Санченко перебуває на постійному телефонному зв’язку з усіма викладачами і координує організацію освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання студентів.
     Практично всі викладачі спецдисциплін із загальноосвітніх предметів розміщують необхідні матеріали – лекції, завдання для практичних завдань та самостійної роботи, тести для перевірки знань на електронних ресурсах y веб-сервісі Google Classroom, Moodle. За потреби викладачі проводять індивідуальні консультації для студентів за допомогою Viber та Telegram каналів, тобто усі перебувають "on-line" і в постійній взаємодії.

     Переважна більшість студентів відповідально підходять до навчання дистанційно, щоденно завантажуючи на перевірку свої самостійно виконані завдання. Практичну складову навчання опанують уже після закінчення карантину. Освітній процес, навіть в умовах карантину, можна проводити ефективно з використанням сучасного електронного інформаційного середовища.

     Варто зазначити, що адміністрація і весь колектив ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» робить все необхідне для недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції. Працюють лише життєво необхідні об’єкти з дотриманням всіх вимог карантинного режиму.

Володимир Альохін,
директор Немішаївського агротехнічного коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook