«Увага! Камера!! Почали!!!»: у НУБіП вийшов перший випуск щотижневої інформаційної передачі (ВІДЕО)

17 березня 2020 року
НУБіП України
 У березні на YouTube-каналі «Свій НУБіП» вийшов в ефір перший випуск щотижневої інформаційної передачі «СтудІя» за участі студентів-журналістів.

 

     Передачу готують у власній медіалабораторії, в якій відбувається практична підготовка студентів. За ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука, завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації Наталії Костриці, медіалабораторія почала наповнюватися необхідною технікою, що дозволяє студентам створювати власний якісний контент.

     Так, першою пробою телевізійного пера для студентів став художній репортаж, присвячений життю та творчості поета Максима Рильського, який спрезентовано на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Соціокомунікативний простір України: історія та сьогодення (до 125-річчя від дня народження М.Т. Рильського)» 20 лютого 2020 року.
     А тепер вже є перший випуск новин. Студенти другого курсу під керівництвом викладача кафедри журналістики та мовної комунікації Іллі Суздалєва в межах навчальної дисципліни «Телевиробництво» розпочали виробництво телевізійного контенту.

     У планах студентів та їх керівників створення циклу фільмів про факультети університету. Також у рамках практичної підготовки студентів-журналістів у медіалабораторії незабаром розпочнеться виробництво радіоподкастів із подальшим їх розміщенням на відповідних платформах.

Побачимося у «Своєму НУБіП»! Завітайте на наш канал!

 

Віталій Мікула, Олена Бойко,
Юлія Бухарова, Марина Когут, Олег Снігур,
студенти другого курсу спеціальності «Журналістика»

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook