Команда агробіологічного факультету – переможці змагань 30-ої Спартакіади «Здоров’я» НУБіП України з шахів 2019-2020 навчального року

9 березня 2020 року
     З 24 лютого до 5 березня проходила спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2019-2020 навчального року.

     Змагання проходили у два етапи, команди були розподілені за жеребкуванням на чотири групи по команди. По дві кращі команди з кожної групи проходили до другого етапу. На другому етапі 8 команд грали у двох групах, для того щоб вийти до фіналу треба було зайняти перше місце у групі. На фінішну пряму команди вийшли з такими результатами: фінальну пару склали команди факультету землевпорядкування і агробіологічного факультету. Фінальна гра проходила дуже напружено, з рахунком 1:4 отримала перемогу збірна команда агробіологічного факультету, яка три роки поспіль грає у фіналі турніру. Склад команди потужний за цілеспрямованістю, злаженістю і відповідальністю. Здобували перемогу: Тонха Оксана Леонідівна – декан факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор, Слєпцов Юрій Віталійович – доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту, Федосій Іван Олексійович – завідувач кафедри овочівництва та закритого ґрунту, Шеметун Олександр Володимирович – доцент кафедри овочівництва та закритого ґрунту, Косолап Микола Павлович – доцент кафедри землеробства і гербіцидів, Забалуєв Віктор Олексійович – професор кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.

     Суперником у фіналі була команда факультету землевпорядкування яка в цьому році по-праву грала у фіналі. Склад команди, яка посіла друге місце теж дуже потужний та майстерний: Євсюков Тарас Олексійович – декан факультету, професор кафедри геодезії та картографії, Богданець В'ячеслав Анатолійович – доцент кафедри геодезії та картографії, Кукушев Зафир Щерев – завідувач лабораторією кафедри землевпорядного проектування, Тихенко Ольга Володимирівна – доцент кафедри земельного кадастру, Бавровська Наталія Михайлівна – доцент кафедри земельного кадастру.

     Третє та четверте місце, як і торік розіграли команди факультету тваринництва та водних біоресурсів і ННІ лісового і садово-паркового господарства. В напруженій боротьбі третє місце, як і два роки тому виграв ННІ лісового і садово-паркового господарства з рахунком 2:3. Склад команди: Юхновський Василь Юрійович – професор кафедри відтворення лісів, Дячук Петро Петрович – молодший науковий співробітник кафедри таксації лісу, Дударець Сергій Миколайович – доцент кафедри відтворення лісів, Якубенко Борис Євдокимович – професор кафедри ботаніки, Зібцева Ольга Василівна – доцент кафедри ландшафтної архітектури, Макаревич Анатолій Миколайович – завідувач лабораторії кафедри таксації лісу.

     Тепер перевірка майстерності викладачів продовжиться в наступному турнірі, який відбудеться за графіком.

Дякуємо всім командам за участь в змаганнях і вітаємо переможців змагань команду агробіологічного факультету!

Таблиці додаються.


Валерій Прохніч,
старший викладач кафедри фізичного виховання,
головний суддя змагань з шахів

Фото: Олександр Каплаух
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook