На факультеті землевпорядкування відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного жіночого дня!

6 березня 2020 року
     Незвичайно розпочали вчену раду на факультеті землевпорядкування, куди був запрошений увесь колектив факультету землевпорядкування. Адже цими днями, ми святкуємо прекрасне весняне свято - Міжнародний жіночий день. Тому декан факультету Тарас Євсюков розпочав засідання з приємного, з вітання прекрасної половини колективу. Саме половини, адже НПП колективу складається рівно на половину з жінок і чоловіків.

     У вітальному слові очільник факультету побажав усім тепла і любові в серцях, чудового настрою та гарного самопочуття. Бути завжди красивими, щасливими, дарувати усмішки, розвиватися творчо в професійному плані, розквітати як весна! Ну і як же без квітів?

  

     До привітань, від імені Профспілкового комітету працівників НУБіП України, долучилася голова факультетського профбюро, доцент Ольга Тихенко. Традиційно передала солодкі подарунки та грошові сертифікати усім жінкам.
     Далі вчена рада розглянула важливі питання роботи факультету, відповідно до плану проведення.

     Від усього жіночого складу факультету хочемо подякувати керівництву та чоловічій половині факультету за приємні вітання та подарунки!

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook