Профорієнтаційна робота на засадах синергетичного ефекту

3 березня 2020 року
   Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту виступила ініціатором міжкафедрального об’єднання кафедр факультету аграрного менеджменту для проведення спільної профорієнтаційної роботи в школах Києва та регіонах України. На думку завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, члена-кореспондента НАН УкраЇни, д.е.н., проф. Л.В. Шинкарук така комплексна робота дозволить на високому рівні та всебічно проінформувати майбутніх абітурієнтів про переваги навчання на факультеті.
   03 березня 2020 року на розширеному засіданні представниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, кафедри маркетингу на чолі з завідувачем, д.е.н., проф. Р.І. Буряком та кафедрою економічної теорії на чолі з завідувачем, д.е.н., проф. М.П. Талавирею було окреслено основні орієнтири такої профорієнтаційної роботи та позиціонування освітнього проекту «Весняна школа «Твоє майбутнє», що дасть змогу учням старших класів розвинути свої управлінські та креативні навички.
   В рамках проведення профорієнтаційної роботи важливим аспектом відзначено інформування учнів про конкурс «Проєкт твого майбутнього» серед учнів 10-11 класів шкіл м. Києва, що проводитиметься під егідою КМДА. Проведення конкурсу надасть можливість залучення учнів до популяризації у школах проєктного методу навчання, підвищення мотивації до розвитку креативних здібностей особистості, залучення молоді до активної участі в житті школи та місцевої громади, ознайомлення з можливостями та перевагами навчання в НУБІП України.
 
 
Аксентюк М.М.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook