Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД разом зі студентами взяли участь у обговоренні перспектив співпраці України і Китаю

26 лютого 2020 року
     За підтримки ЄБРР і у межах ініціативи EU4Business Європейського Союзу відбулась конференція «Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай». Участь у ній взяли і ми з колегами з кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Іваном Міщенко і Олександром Файчуком разом зі студентами факультету аграрного менеджменту.

     Учасників вітав віце-президент Київської ТПП Віталій Майстренко. Цікавим був виступ радника з торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні Лю Цзюнь, в якому зазначались головні перспективні напрямки торговельного співробітництва між Україною та Китаєм.

     Голова Китайської Торгової Асоціації Руслан Осипенко лаконічно і ґрунтовно пояснив алгоритм економічного піднесення КНР та визначив основні напрями сучасного її розвитку. А директор компанії Міст Чайна Ігор Копитов презентував прикладний кейс «Як відкрити компанію в Китаї та забезпечити логістику?».

     На конференції обговорили питання маркетингових технологій для швидкого і дохідного входження на регіональні ринки Китаю, розрахунку рентабельності експорту товарів до КНР, ризики експорту на всіх етапах та умови укладання міжнародних договорів у зв’язку зі змінами Інкотермс-2020 та інші.

Тетяна Мостенська,
завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook