Засідання навчально-методичної комісії ННІ неперервної освіти і туризму

21 лютого 2020 року

 

       17 лютого 2020 року під головуванням професора Витвицької О.Д. відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії ННІ неперервної освіти і туризму, на якому було розглянуто низку актуальних питань щодо навчально-методичного забезпечення освітнього процесу з підготовки фахівців ОС «Бакалавр»«Магістр» та PhD (доктор філософії).
 
 На засіданні розглянуто результати зимової заліково-екзаменаційної сесіїа також підсумки роботи екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
Витвицька О.Д. доповіла членам науково-методичної ради про план заходів з організації проведення першого та другого етапів Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Менеджмент інноваційної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент».
 
Директор ННІ неперервної освіти і туризму Кулаєць М.М. доповіла про заходи щодо профорієнтаційної роботи та наголосила на відповідальності кожного науково-педагогічного працівника за результати вступної кампанії 2020 року.
Гаранти освітньо-професійних та освітньо-наукової програми спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» озвучили зміни, які плануються до внесення в освітні програми на підставі рекомендацій круглого столу «Від теорії до практики в публічному управлінні», що пройшов в ННІ неперервної освіти і туризму 14 лютого 2020 року.
 
Під час засідання були розглянуті та рекомендовані до друку навчальні видання, призначені для навчально-методичного забезпечення освітнього процесу: навчальний посібник «Основи публічного адміністрування» та методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Основи публічного управління», підготовлені кафедрою публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Співробітники кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу напрацювали для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Бізнес-планування у туризмі»; методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування у туризмі»;методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Статистика в туризмі»; методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Статистика в туризмі»; методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Економіка туристичного підприємства»; методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Економіка туристичного підприємства»; методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Логістика в туризмі»; методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Логістика в туризмі»; методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Облік і аудит в туризмі»; методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Облік і аудит в туризмі».
 
Наталія Овчар,
секретар навчально-методичної комісії 
.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook