Доцент Бешун О.А. провів виїздне заняття з навчальної дисципліни "Трактори і автомобілі" зі студентами груп АІ-1903 та АІ-1904 в МВЦ на Лівобережній

19 лютого 2020 року
м. Київ, Броварський пр-т, 15, Міжнародний виставковий центр (Ст. М "Лівобережна")

19 лютого 2020 року згідно наказу №353«С» від 17.02.2020 р. доцент Бешун О.А. разом з наставником групи Радчуком В.В. провели виїздне практичне заняття з навчальної дисципліни "Трактори і автомобілі" зі студентами груп АІ-1903 та АІ-1904 1 (наставник доц. Заболотько О.О.) 1 курсу скороченого терміну  спеціальності 208 "Агроінженерія" ОС "Бакалавр" в МВЦ на Лівобережній, де проходила Міжнародна агропромислова виставка АгроВесна 2020, на якій було представлено новітні зразки техніки для виробництва і транспортування зернових, фруктів, овочів, логістичні технології та інше обладнання для сільськогосподарського виробництва.

Протягом трьох з половиною годин перебування на виставці студенти ознайомились з особливостями конструкцій і технічними характеристиками широкої лінійки сучасних тракторів і міні-тракторів виробництва таких країн, як Китай, Японія, Туреччина, Україна та ін., а також з конструкцією сучасних автомобілів-зерновозів, бензовозів і самохідних комбайнів, кормороздавачів, телескопічних ковшових навантажувачів, оприскувачів та іншого обладнання.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook