Курс з безпечності харчових продуктів

18 травня 2020, 9:00
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 3

Вітання всім!

 
   Ми дякуємо вам за реєстрацію на Тренінг з безпечності харчових продуктів (Україна) запропонований Університетом штату Пенсильванія(США), Коледж аграрних наук, кафедра наук про продукти харчування та Національний університет біоресурсів і природокористування України(НУБіП України). Нажаль, через пандемію коронавірусу, ми маємо відкласти проведення тренінгу на весну 2021 року. Ми усвідомлюємо, які незручності це спричиняє та як багато часу потрібно очікувати але ми все ж сподіваємось, що ви все ще будете зацікавлені в такій можливості наступного року. Так як у багатьох з вас, за цей період, зміняться обставини, ми попросимо вас пройти повторну реєстрацію на 2021 рік. Ми надішлемо повідомлення про це до всіх хто зареєструвався на даний момент, щоб повідомити вас про те що нова реєстрація відкрита.


    Тим часом, ми плануємо створити проміжні онлайн чи особисті тренінги в яких ви зможете прийняти участь. Ми вітаємо всі  пропозиції щодо таких тренінгів. Найближчого місяця наша команда проведе зустріч з метою обговорення подальших дій та тематики тренінгів. Швидше за все тренінги будуть реалізовані через короткі вебінари та можливо деякі вступні заняття, що будуть доступні в НУБіП України. Ми плануємо зробити тренінги на осінь 2020 року але можливо дещо із запланованого буде здійснено вже в травні цього року. Ми будемо повідомляти вас про всі рішення з цього приводу. 
Ще раз дякуємо за ваш інтерес до Пенстейт/НУБіП тренінгу з безпечності харчових продуктів.

Ми сподіваємось досить швидко зв’язатися з вами щодо подальших можливих тренінгів. Також, у разі наявності запитань звертайтесь до: Олександра Лабенко – [email protected] або Martin Bucknavage - [email protected].

 

Тренінг для спеціалістів харчової промисловості

"Основи безпечності та якості харчових продуктів" 

Характеристика курсу: Двотижневий інтенсивний тренінг (англійською мовою)
Час і місце проведення: 18 – 29 травня 2020р., НУБіП України, Київ
Вартість: Безкоштовно для кваліфікованих спеціалістів (кількість місць обмежена до 30 учасників)


Реєстрація: Зацікавлені мають зареєструватися за цим посиланням
https://cutt.ly/psufoodsafety

Тренінг проводитиметься професорами з Університету штату Пенсильванія (США) кафедра наук про продукти харчування, які мають досвід роботи в харчовій галузі виробництва продуктів харчування, а також буде надано певну мовну підтримку професорами з НУБіП України. Учасники отримають сертифікат HACCP від International HACCP Alliance, US FDA’s Preventive Control for Human Foods from FSPCA та Food Defense від Penn
State University. 

Тематика тренінгу:

  • Food Microbiology
  • Sanitation and Good Manufacturing Practices
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  • Food Processing

Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.

У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко - [email protected] 
Наталія Сілонова - [email protected] 
Наталія Волощук - [email protected].

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook