Профорієнтаційна робота зі студентами-випускниками Боярського коледжу екології і природних ресурсів

24 січня 2020 року
21 січня 2019 року з метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників спеціальності 073 «Менеджмент» щодо продовження їх навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України доВП НУБіП України«Боярський коледж екології і природних ресурсів» завітали декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент Анатолій Остапчук, к.е.н., доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Сергій Михайлов,Ольга ГогуляЛюдмила Буценко.
 
  
 Викладачі факультету аграрного менеджменту, на чолі з деканом, провели ґрунтовну інформативну зустріч зі студентами-випускниками.
 
 
Під час презентації декан факультету Анатолій Остапчук надав актуальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, зокрема, факультет аграрного менеджменту. Акцентував увагу на показниках і місцях, які займає Університет у рейтингах серед ЗВО м. Києва та України, та що свідчать про його високий розвиток і визнання. Ознайомив з перевагами і особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету, детально зупинився на результатах участі студентів у науковій діяльності, олімпіадах, наукових гуртках, у спортивних та культурно-масових заходах, ролі студентського самоврядування, можливостях навчання і практичного стажування за кордоном, зокрема навчання за подвійними дипломами в університетах Німеччини, Словаччини та Польщі, а також можливість отримати військове звання на кафедрі військової підготовки.
 
 
Викладачі (к.е.н., доценти Сергій МихайловОльга ГогуляЛюдмила Буценко) детально проінформували про діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Окрім загальних відомостей про кафедру було презентовано основні напрями (Менеджмент і адміністрування; Методологія наукових досліджень з основами інтелектуальної власності; Управління діяльністю кооперативів; Управління інноваційною діяльністю та конкурентоспроможністю підприємства; Управління змінами, ризиками та економічною безпекою; Корпоративне управління та управління організаційною культурою; Ділова етика та соціальна відповідальність бізнесу; Керівник адміністративних служб; Формування системи HR-менеджменту підприємства; Діджиталізація виробничих процесів підприємств АПК; Використання CRM в операційній діяльності підприємства; Управління бізнес Start-up проектами) за якими відбувається формування ключових компетентностей сучасного менеджера і за що, зокрема, несе відповідальність професорсько-викладацький склад кафедри у процесі підготовки фахівців спеціальності «Менеджмент» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».
 
 
Особливий інтерес у студентів коледжу викликала інформація стосовно можливостей їх майбутнього професійного розвитку, про що переконливо засвідчив представлений викладачами матеріал про відомих випускників кафедри, факультету аграрного менеджменту, Університету, які досягли успіху в професійному зростанні. Це є беззаперечним доказом конкурентних переваг студентів НУБіП України на ринку праці та перспектив їхнього майбутнього працевлаштування.
У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих процедур вступної кампанії (строки прийому заяв та документів, вступних випробувань, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста), умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку.
 
 
Звернуто увагу на обов’язковість наявності при вступі двох сертифікатів ЗНО для вступників за спеціальністю 073 «Менеджмент» з української мови та літератури і математики. При умові вступу за кошти фізичних або юридичних осіб у вступників є вибір стосовно другого сертифікату ЗНО з математики або історії України.
Наприкінці бесіди було виявлено, що більшість випускників мають намір і бажання навчатися в НУБіП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту. Деякі планують обрати заочну форму навчання. Випускникам коледжу було вручено буклети з інформацією про кафедру менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського і умови вступу, календарики. Висловлено щирі побажання щодо правильного рішення у виборі подальшого професійного та життєвого шляху до досягнення цілей і здійснення бажаного.
За сприяння в організації зустрічі, з проведення профорієнтаційної роботи, було висловлено подяку та сподівання на плідну співпрацю директору Боярського коледжу екології і природних ресурсів Сергію Кропивку, заступнику директора з навчальної роботи Віктору Сидорку, завідувачу відділення агроекології та економіки Руслану Якимовському, голові циклової комісії економічних дисциплін Ользі Рубан.
 
Анна Слободяник,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook