Альона Шкулій обирає навчання на механіко-технологічному факультеті НУБіП Україні

28 січня 2020 року
  • Доброго дня! Раді вітати Вас в стінах НУБіП України!

     – Добрий день. Мене звуть Альона Шкулій і я теж рада бути тут.

  • Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

     – Хотілося навчатися в столиці нашої держави. Останні місяці я багато читала про різні виші. Ми з моєю мамою спеціально приїжджали в НУБіП України на день відкритих дверей. Сподобалось ставлення до нас. Сподобалась сама територія, навчальні корпуси, відчуття комфорту, зелень навкруги. Поспілкувалися з працівниками деканату. Узнали про підготовчі курси. Після цього остаточно і визначились з вибором.

  • Хто вплинув на вибір Вашої майбутньої професії?

     – Я вважаю, що спеціальність транспортні технології є універсальною. Такі фахівці потрібні в будь-якій сфері і галузі промисловості. Тому і шансів реалізувати себе, знайти сферу діяльності яка припаде до душі та буде подобатися, є більше.

  • Чого чекаєте від навчання?

     – Не знаю... Напевно, як і всі вступники, хочу опанувати професію, отримати гарні знання, знайти нових друзів, проявити себе. Звісно, хочу стати гарним фахівцем, щоб отримувати достойну зарплату за свою працю. Хочу мати впевненість у житті.

  • Звідки узнали про Університет?

     – З мережі Інтернет. Як і більшість інформації зараз. Я почула про НУБіП України від інших учнів нашої школи. Зацікавилась. Потім читала відгуки на різних сайтах. Звісно, заходила і на сайт Університету. Я непогано вчуся в школі і, знаєте, виникло бажання вступити до одного з найкращих вишів нашої держави.

  • Звідки ви? Чим цікаве Ваше рідне місто/село?

     – Я живу в селі Нова Басань Бобровицького району Чернігівської області. Це старе козацьке село на берегах річки Недри, притоки Трубежу. Історія нашого села сягає 14 століття і воно виникло як фортеця для охорони кордонів нашої держави. Тут народилося багато відомих науковців, громадських діячів та військових.

  • Дякую за бесіду. Сподіваюсь і Ваше ім’я буде серед видатних мешканців Нової Басані. Бажаю Вам успіхів у житті та навчанні!


Спілкувався заступник декана
механіко-технологічного факультету
Вячеслав Братішко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook