Традиційно в новорічну ніч мріємо та загадуємо бажання: написати казку, відвідати цікаві місця, і про роботу не забуваємо...

29 грудня 2019 року
     І поки сайт НУБіП звітує про підсумки року університету та його підрозділів, колектив насолоджується вихідними, кожен готує подарунки рідним і близьким та подумки складає святкове меню. Що не кажіть, а святкувати українці вміють. І ніяка економічна криза чи неврожайний рік цьому на заваді не стане. Адже з давніх давен повелося: як новий рік зустрінеш, так весь рік і проведеш! А там і Різдво, Маланки, Василя, Водохреща...

     Цікаво було дізнатися у наших співробітників про їхні плани на майбутнє. Але не всі охоче діляться ними, чи то від скромності, щоб не наврочити, чи то від їх відсутності, сподіваюсь, не від байдужості.
     Як не дивно, але всі одразу починали говорити про роботу: написати статтю рівня Scopus або WoS, доопрацювати посібник, атестувати ельорн та ін. Але ж, панове.... Звіти всі заслухали, хочеться про своє і цікаве.

     Наталія Пузріна, в.о. завідувача кафедри лісівництва, і досі вірить в новорічні дива:
     «Не дивлячись на те, що прийдешній рік є роком Сірої Миші, хочеться зробити його яскравішим. Новорічні і різдвяні свята традиційно зустрічатиму в сімейному колі, проте цього року в новорічну ніч хочу зробити незвичайний подарунок для сім’ї – написати ресурсні чарівні казки. Саме для цього зараз приймаю участь у тренінгу «Мамині казки для успішних малюків». Для мене це свого роду теж новий досвід – як виявляється казку написати іноді важче, ніж наукову статтю!
     У планах на рік – показати синочку велич і чарівність Карпат, побувати в Тунелі кохання. У мріях – трошки більше вільного часу для улюбленого хобі – вишивання. Девіз року: дива там, де в них вірять»
.

  А Людмила Гунько, доцент кафедри землевпорядного проектування, ставить за мету удосконалити знання іноземної мови, щоб і зростати професійно, і подорожувати світом:
     «Особисто для мене, Новий рік це тепле сімейне свято, тому зустрічати планую його у колі рідних та близьких. Минулий рік був насичений різноманітними подіями.
     В наступному році хотілося б мати більше можливостей брати участь у короткотермінових міжнародних подіях. Для цього необхідно розвивати навики спілкування іноземною мовою. Організовувати тематичні speaking club. А для душі - хочу відвідати три столиці наступного року, не впевнена які саме, але хіба є різниця куди подорожувати?»

     Начальниця відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк має багато творчих планів, що й не дивно. Дуже відчувається, що вона в тренді усіх сучасних молодіжних рухів:
     «Я маю чудову маленьку донечку семи років. І варіантів святкування нового року та Різдва у мене не так багато. Для мене новорічні свята – це затишні, домашні вечори із традиційними стравами на столі, і обов’язково подарунками під ялинкою. Подарунки для близьких – це окреме джерело натхнення. Вибираю їх в магазині з думкою про того, кому даруватиму, що саме сподобається моїй маленькій доні, передбачаю її радість. Люблю спостерігати, як мої рідні та близькі знаходять під ялинкою подарунки, відкривають їх. А дивитися у щасливі очі та насолоджуватись обіймами – це є для мене найліпшим варіантом проведення новорічних свят.
     Сподіваюся, що прийдешній 2020 рік принесе мені сімейний затишок, улюблену роботу, яку я маю на даний час та ще дещо. Планую піднятися на Говерлу та відвідати Париж. Для цього докладу максимум зусиль. У планах ще обов’язково вдосконалити англійську та навчитися танцювати. Звичайно, я буду загадувати ці бажання у новорічну ніч, але, надіятись треба не тільки на світлу вдачу, а й працювати у напрямку здійснення бажань»
.

     Ось такі плани у наших колег!

     А команда прес-служби ректора на чолі з Денисом Руднем навіть під час свят буде інформувати вас про цікаві події з життя університету на офіційному сайті та у соціальних мережах. Тому навідуйтесь частіше, будьте завжди в курсі останніх подій!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!


Наталія Мединська
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook