Збори трудового колективу факультету інформаційних технологій: здобутки та завдання на 2020 рік

27 грудня 2019 року
     Розширене засідання вченої ради факультету інформаційних технологій відбулося 26.12.2019 у конференц залі 15 корпусу. Зібралися члени вченої ради та трудовий колектив факультету на чолі з деканом, доктором педагогічних наук, професором Глазуновою Оленою Григорівною. Також на засіданні був присутній представник адміністрації університету Шевчук Віктор Миколайович, заступник начальника навчального відділу.

     За протоколом, засідання відкрив голова профкому факультету інформаційних технологій, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Д.Ю. Касаткін. Дмитро Юрійович оголосив порядок денний і запросив до слова декана факультету, професора Глазунову О.Г. У своєму звіті Олена Григорівна відзначила вклад кафедр у профорієнтаційну роботу та відповідне зростання контингенту студентів. Але в той же час, було відзначено необхідність залучення на факультет кращих випускників шкіл, необхідність більш ефективної роботи школи спортивного програмування. Аналізуючи ефективність наукової роботи, було відзначено вклад кафедри комп’ютерних систем і мереж у науковий доробок публікацій у виданнях, які індексуються в Scopus, зростання кількості науково-педагогічних працівників з індексом Гірша у Scopus. Аналізуючи результати анкетування студентів випускників та семестрових анкет з оцінювання якості викладання навчальних дисциплін, були зазначені проблемні дисципліни, які на думку студентів, потребують корегування. Було проаналізовано також запровадження блочного навчання для студентів магістратури, його переваги та недоліки. Характеризуючи стан справ у оснащенні навчальних лабораторій, було окреслено необхідність деякої їх трансформації та відзначено великий обсяг ремонтних робіт, що був виконаний силами університету та факультету в коридорі 15 навчального корпусу, 211, 223, 233, 233а навчальних аудиторіях. Велике значення у минулому році мали ремонтні роботи та оснащення меблями кімнат у гуртожитках. Зокрема. У 7 гуртожитку – 13 кімнат, у 10 – 29 кімнат та 2 блока. На завершення було запропоноване рішення із завданнями за різними видами діяльності факультету.

     У обговоренні звіту декана взяли участь завідувачі кафедр, заступники декана з наукової та навчальної роботи, викладачі, гості засідання. Шевчук Віктор Миколайович відзначив позитивні зміни у діяльності факультету та відповів на чисельні запитання від викладачів факультету стосовно змін та інновацій у системі освіти.

     В результаті обговорення було прийнято проект рішення зборів трудового колективу і роботу колективу оцінено позитивно. Рішення прийнято одноголосно. Наступне питання порядку денного – вибори представника факультету у вчену раду університету у зв’язку з закінченням п’ятирічної каденції попереднього представника. Більшістю голосів було обрано завідувача кафедри інформаційних систем, к.е.н. Швиденка Михайла Зіновійовича. Також. Колектив обрав делегатів на збори трудового колективу університету. Наостанок, професор Глазунова О.Г. привітала колектив факультету з наступаючим Новим роком та побажала всім у рік 10-річчя факультету успішної реалізації поставлених завдань.

Тетяна Осипова,
секретар вченої ради факультету ІТ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook