Випуск магістрів: шлях в успішне професійне майбутнє розпочато

26 грудня 2019 року
     24 грудня 2019 року на факультеті інформаційних технологій відбувся випуск магістрів, які сьогодні продовжили свій вже не студентський життєвий шлях. Всього дипломи магістрів в цей день отримали 58 випускників, які навчалися за освітніми програмами «Економічна кібернетика», «Інформаційні управляючі системи та технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг».

     Для випускників лунали привітання від декана факультету Олени Глазунової, завідувачів випускових кафедр, наставників академічних груп Олексія Ткаченка та Тетяни Волошиної, науково-педагогічних працівників факультету, а також музичні вітання від наших студентів – вокально-інструментальної групи Get’ Man.

     Грамотами від проректора з навчальної і виховної роботи та подарунками від студентської організації були відзначені Віктор Литвин – кращий актор, сценарист, режисер «Король Артур» факультету; Андрій Петлицький – за розвиток медіа порталу факультету інформаційних технологій; Богдану Батечку – чемпіону факультету з баскетболу; Евеліні Бєляловій – чемпіонці факультету з волейболу; Євгенію Клименку – кращому баскетболісту факультету; Дарії Ніконєнко – кращій волейболістці факультету; Ользі Харченко – призерці олімпіади ІТ-Universe.

     Дипломи нашим випускникам вручали Олена Глазунова разом із Дмитром Жирліцином, заступником завідувача кафедри економічної кібернетики та Беллою Голуб, завідувачем кафедри комп’ютерних наук.

     Неочікуваним також стали і вітання від випускників, слова вдячності, що є настільки неоціненними. «Зірками на алеї слави» від випускників 2019 року були нагороджені найкращий декан факультету Олена Глазунова, найкращий заступник декана з навчальної роботи Наталія Клименко, найкращий заступник з наукової роботи Олексій Ткаченко, найкращий заступник декана з виховної роботи Тетяна Волошина, найкращі завідувачі випускових кафедр Белла Голуб та Андрій Скрипник.

     Чудову атмосферу свята забезпечували наші ведучі – Ніна Мазурик та Олександр Якушев.

     А нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний факультет та університет в якому провели свої незабутні роки життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги! В добру путь, магістри!

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook