Відкриття сучасної агрохімічної лабораторії в День дипломника

19 грудня 2019 року
Відкриття сучасної агрохімічної лабораторії в День дипломника
    Вже доброю традицією кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва стало урочисте святкування «Дня дипломника». І відмічати його також стало традицією в особливу дату – День Святого Миколая. У цей день збирається велика агрохімічна родина – члени кафедри, дипломники всіх курсів, випускники попередніх років. У центрі, звичайно – магістри, випускники 2019 року, які нещодавно захистили дипломні роботи і вже готові вийти самостійно на життєву ниву. Цьогорічне свято стало особливим. Воно поєдналося з урочистою подією – відкриттям сучасної агрохімічної лабораторії, що поповнила навчальну базу для підготовки магістрів за програмою «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві». Привітати кафедру з цими двома подіями завітав ректор Університету Станіслав Ніколаєнко, представники ректорату, керівництво агробіологічного факультету, завідувачі й представники дружніх кафедр.
 

    Ректор урочисто перерізав стрічку, відкриваючи не просто нову лабораторію, а нові можливості для підготовки фахівців. А ще – вручив подарунок переможниці кафедрального конкурсу «Кращий дипломник» - Вікторії ШерстюкРазом із словами вітання агрохімічній родині Станіслав Ніколаєнко зазначив провідну роль університету в формуванні професійного рівня випускника і значення для держави. Наголосив на приорітетності сучасного рівня навчальної бази. Звичайно ж, привітав усіх із святом Святого Миколая і Днем дипломника.

     

     Завідувач кафедри Анатолій Бикін, який доклав максимум зусиль до відкриття нової лабораторії, із вітальними словами звернувся до випускників і всіх присутніх, відмітив значення єдності дипломників із кафедрою, важливість у роботі високих професійних і людських якостей.

      Приємно щоразу бачити на кафедральному святі представників виробництва. Привітати випускників і побути в агрохімічній родині прийшли директор із регіонального розвитку в Східній Європі компанії «Трімбл» В’ячеслав Третяк, директор компанії АгріЛаб Ярослав Бойко, провідний співробітник компанії «Екоорганік» Сергій Смик. У вітальних виступах кожен із них зазначив важливість і актуальність набутої спеціальності, відмітили високий рівень підготовки випускників кафедри. Звичайно, в свято хочеться подарунків. І Кожен випускник отримав пам’ятний подарунок під власну номінацію.

     Вікторини, спілкування, обмін побажаннями. Кафедра відзначила роботу магістрів і підготувала кожному подарунок і нагородження за номінаціями. А студенти підготували для кафедри подарунок – презентацію, в якій відобразили моменти, пов’язані з кафедрою. А ще – передали символічну естафету наступному поколінню дипломників – альбом, який кожне покоління дипломників наповнює своїми фото й побажаннями.

 

       Цей день став справжнім святом, на якому були і урочистості, й вітальні слова. А музичні подарунки – від бувшої дипломниці кафедри, а нині прекрасної співачки Тетяни Кулі, від студента 3 курсу, учасника гурту «Сім нот» Михайла Марківа, дипломниці кафедри, студентки магістратури 1 курсу Каріни Кулик.

       І, звичайно, кафедра підтвердила свою назву якісною продукцією – всіх частувала смачною картоплею, чаєм із солодощами.
       А на завершення – прщальний вальс.

       Цей день став незабутнім для всіх нас – великої агрохімічної родини.
 
 
Наталія Пасічник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook