Конференція трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України

27 грудня 2019, 11:00
Корпус № 3, ауд. 309

     27 грудня 2019 року об 11-00 в аудиторії №309 навчального корпусу №3 відбудеться конференція трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Порядок денний конференції

  1. Звіт ректора НУБіП України про результати діяльності університету у 2019 році та завдання на 2020 рік. Доповідає ректор університету Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  2. Про виконання колективного договору між адміністрацією НУБіП України і працівниками університету у 2019 році. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  3. Про укладання колективного договору між адміністрацією НУБіП України і працівниками університету на 2020 - 2022 рр. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  4. Про затвердження комісій: з трудових спорів; з охорони праці; з соціального страхування. Доповідає голова профкому Тарасенко Ростислав Олександрович.
  5. Про доповнення та затвердження в новій редакції положень щодо оплати праці та матеріального стимулювання. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про затвердження виборних представників до складу вченої ради НУБіП України. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  7. Різне.

Р. Тарасенко,
голова профкому

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook