Колектив Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого схвалив звіт директора Володимира Глови

15 грудня 2019 року
     У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» традиційними стали щорічні звіти перед трудовим колективом за минулий календарний рік та визначення основних завдань на рік майбутній. Цьогоріч звіт директора коледжу співпав із завершенням п'ятирічних повноважень голови профспілкового комітету.

     Тому в порядок денний зборів трудового колективу були включені питання:

  1. Звіт про діяльність колективу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за 2019 рік та основні завдання на 2020 рік.
  2. Звіт профспілкового комітету профспілки працівників ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за звітний період 2015-2019 р.р.
  3. Звіт про роботу ревізійної комісії первинної профспілкової організації за період 2015-2019 р.р.
  4. Вибори голови первинної організації профспілки.
  5. Вибори заступника голови первинної організації профспілки.
  6. Вибори членів профспілкового комітету первинної організації профспілки.
  7. Вибори ревізійної комісії.
  8. Делегування представників до складу ради обласної організації профспілки.
  9. Вибори делегатів на обласну конференцію профспілки.
  10. Делегування представників трудового колективу на конференцію трудового колективу НУБіП України.

     У своєму виступі з використанням мультимедійних презентацій директор коледжу Володимир Глова глибоко проаналізував роботу колективу в 2019 році, зупинившись на таких питаннях як кадрове забезпечення, наукова та міжнародна діяльність, студентське самоврядування, виховна, спортивно-масова робота, покращення соціально-побутових умов проживання в гуртожитку, організаційні заходи і морально-етичні цінності та суспільні орієнтири, фінансове забезпечення колективу. Володимир Степанович проаналізував також недоліки в роботі колективу, які були відмічені Вченою радою НУБіП. Тому значна увага в доповіді була надана накресленню заходів, які покликані сприяти подоланню цих недоліків. Зокрема, важливою проблемою є зменшення контингенту студентів, тому в роботі колективу реалізується стратегія забезпечення набору абітурієнтів. В доповіді директора коледжу були озвучені основні завдання колективу на 2020 рік.

     В роботі зборів взяв участь та виступив представник НУБіП України, в.о. завідувача кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка доцент, к.с.-г. наук Б.М. Мазур. Він закликав посилити профорієнтаційну роботу, а також підкреслив можливості розширення співпраці з базовим університетом в галузі садівництва.

     В обговоренні звітної доповіді взяли участь завідувач практичним навчанням Ю.Л. Гірчак, заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк, голова студ.парламенту Тетяна Перит.

     Звіт директора коледжу було схвалено, а роботу колективу визнано задовільною. Зусилля колективу в 2020 році було вирішено зосередити на таких напрямах:

  1. Активізація та диверсифікація міжнародної діяльності.
  2. Підвищення рівня якості навчання, розширення можливостей доступу до освітянських послуг.
  3. Студентське самоврядування та виховна робота, інтелектуальний та особистісний розвиток молоді.
  4. Розвиток наукової та інноваційної діяльності.
  5. Оновлення матеріально-технічної бази та покращення соціального благополуччя співробітників та студентів.
  6. Організаційні заходи і морально-етичні цінності та суспільні орієнтири колективу.
  7. Демократизація управління, розвиток самоврядування.
  8. Забезпечення фінансової стійкості коледжу.
  9. Заходи для підтвердження статусу дослідницького університету.
  10. Участь коледжу в реалізації державних завдань в галузі АПК, освіти і науки та програми розвитку галузей економіки.

     Звітуючи перед колективом, голова профспілкового комітету первинної профспілкової організації І.Я. Книш проаналізував роботу по таких основних напрямах, як:

  • мотивація профспілкового членства;
  • захист економічних прав працівників;
  • охорона праці та здоров'я членів профспілки;
  • культурно-спортивна робота;
  • організаційна робота.

     Співдоповідачем виступаючого була скарбник О.М. Яремчук, яка проаналізувала фінансову діяльність первинної організації. Було заслухано звітну доповідь голови ревізійної комісії первинної профспілкової організації М.Д. Папушко. Роботу профспілкового комітету за звітний період визнано задовільною.

     Головою первинної організації профспілки одноголосно обрано І.Я. Книша, його заступником О.І. Холодила. Збори обрали новий склад профспілкового комітету та склад ревізійної комісії. Обрано також представника до складу ради обласної організації профспілки, ним став І.Я. Книш. Його ж делегували на обласну конференцію профспілки. В.С. Глова та І.Я. Книш делеговані на конференцію трудового колективу НУБіП України.

Юрій Війтик

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook