І місце з гирьового спорту виборола команда механіко-технологічного факультету, завершивши змагання Спартакіади студентів 2019/2020 н.р. в осінньому семестрі

28 листопада 2019 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, зала важкої атлетики

28 листопада 2019 року відбулися змагання 63-ї спартакіади студентів НУБіП України 2019/2020 навчального року з гирьового спортуЗ давніх часів змагання з гирьового спорту вважались одним з доступних видів спорту, а бажаючих похизуватись власною силою і вродою в українців завжди вистачало. От і на змагання спартакіади студентів зібрались 14 дівчат і 42 юнаки, які представляли 13 факультетів і ННІ університету. Змагання проводились за новою для України програмою, проте яка вже стала офіційним видом змагань з гирьового спорту, – ривок гирі однією рукою без обмеження кількості разів зміни рук, час на виконання вправи кожному спортсмену – до 12 хвилин. Саме за такою програмою Міністерство освіти і науки України проведе чемпіонат України серед студентів з гирьового спорту у лютому 2020 року.

 

 

Техніку виконання вправи продемонстував студентам головний суддя змагань Віталій Андріяш, переможець багатьох міжнародних змагань.

 

 

Приємно відмітити, що спортсмени нашого факультету вибороли І місце.

 

Склад команди механіко-технологічного факультету: Кузьмич Іван, Плахотній Сергій, Животівський Денис (капітан), Полтавець Володимир, Красюк Анна, Квач Тетяна, Черкас Вадим, Іванченко Ростислав, Трофимчук Сергій, Дем’яненко Андрій і Гончар Олександр.

 

В особистому заліку наші спортсмени продемонстрували наступні результати. Тетяна Квач виборола 2 місце у ваговій категорії +68 кг, виконавши 244 підйоми, а Анна Красюк - 3 місце у тій же категорії, виконавши 191 підйом. Серед юнаків у ваговій категорії +68 кг 2 місце виборов Сергій Трофимчук, виконавши 100 підйоміву ваговій категорії +73 кг 2 місце виборов Олександр Гончар, виконавши 201 підйому ваговій категорії +85 кг 2 місце виборов Ростислав Іванчнковиконавши 239 підйоміву ваговій категорії +95 кг 1 місце виборов Денис Животівськийвиконавши 206 підйомів, і в тій же ваговій категорії 3 місце виборов Вадим Черкасвиконавши 200 підйомів. У звязку з участю у змаганнях за команду НУБіП України також перезараховано результат аспіранту Івану Кузьмичу.

 

Деталі змагань, а також повні протоколи особистої і командної першості 


Вітаємо учасників змагань і бажаємо спортсменам

подальших наполегливих тренувань та успішних виступів! 

 

Заступник декана механіко-технологічного факультету Сівак І.М.;

відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті Бешун О.А.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook