Збірна НУБіП України з плавання здобула нагороди на першості Голосіївського району

24 листопада 2019 року
     21 листопада 2019 року в басейні спортивного комплексу КНУ ім. Тараса Шевченка відбулись змагання з плавання серед студентів ЗВО, які розташовані в Голосіївському районі міста Києва. В першості приймали участь близько 50 плавців з Національного університету харчових технологій, КНУ ім. Тараса Шевченка, Національної академії СБУ і Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Плавці змагались на дистанціях 50 метрів: вільним стилем, брасом, на спині, батерфляєм та естафеті 4 по 50 метрів вільним стилем. Вже традиційно, переможцями змагань стають студенти КНУ ім. Т. Шевченка, серед яких майстри спорту міжнародного класу, переможці Чемпіонатів України і призери міжнародних змагань.

     Студенти НУБіП України теж вдало виступили на цих змаганнях і завоювали дві бронзові нагороди. Ігор Малиновський (факультет ветеринарної медицини), який 9 листопада 2019 року, на змаганнях Кубку України з плавання, виконав норматив Майстра Спорту України (100 м вільним стилем – 53.24 сек) став бронзовим призером на дистанціях 50 метрів вільним стилем, та 50 метрів батерфляєм. Ілля Салахов (факультет ветеринарної медицини) змагався на дистанціях 50 метрів брасом і на спині, був близький до нагороди і лише завдяки відео запису фінішування спортсменів, судді віддали йому четверте місце. Також, високі результати продемонстрували Родіон Козаченко, Станіслав Панасенко (факультет інформаційних технологій) та Віталій Шут (економічний факультет).

Вітаємо наших плавців та бажаємо успішних запливів на наступних змаганнях – Універсіаді з плавання серед ЗВО міста Києва, які відбудуться весною 2020 року.

Олена Отрошко,
керівник збірної НУБіП України з плавання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook