Співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини поділилися своїми науковими здобутками на «Wood Science & Engineering in the Third Millennium»

10 листопада 2019 року
     Впродовж 7-9 листопада науковці в галузі деревообробних та меблевих технологій з 22 країн світу зібралися у місті Брашов (Трансильванія, Румунія) на 12-ій міжнародній конференції “Wood Science & Engineering in the Third Millennium” в університеті “Трансильванія”. Наш університет представляли завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська та старший викладач Ольга Баранова.

     Конференція розпочалася з привітань ректора Ioan Vasile Abrudan, який наголосив на важливість підтримки та розвитку деревообробної промисловості в країні. Спонсорами конференції представництво International Union of Forest Research Organizations та компанія Kronospan.

     Впродовж трьох днів науковці з різних країн обговорювали проблеми та шляхи вирішення проблеми в напрямках сушки деревини, вивчення її структури, модифікації, а також проблеми пошуку нових рішень щодо виробництва плитних матеріалів, дизайну меблів. Наукові доробки кафедри технологій та дизайну виробів з деревини були представлені старшим викладачем Барановою Ольгою на одній із сесій.

     Приємним доповненням наукових дискусій стала зустріч з корифеєм напрямку дефектоскопії деревини (та загалом науки про деревину!) професором Цюріхського технічного університету Peter Niemz!

     Щиро дякуємо організаторам конференції Emilia Salca, Mihaela Campean, Lidia Gurau за гостинний прийом!

Юрій Лакида,
доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook