Ректорат: залучення вступників, міжнародна діяльність і господарські питання

4 листопада 2019 року
     4 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень. Підсумком же тижня минулого стало успішне проведення двох днів відкритих дверей, під час яких майже дві тисячі абітурієнтів познайомилися з нашими можливостями.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про результати візиту до Китаю: підписані три угоди про співпрацю з водним, класичним та політехнічним університетами.

  

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного засідання вченої ради, на якому звітуватиме Ніжинський агротехнічний коледж.

     Завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка охарактеризував санітарно-епідеміологічну ситуацію як стабільну. Центр у співпраці з Центральною студентською поліклінікою проводить щеплення проти дифтерії.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт: покрівля над кафедрою анатомії, відмостки навчальних корпусів, балкони у гуртожитку №11.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на підготовці проекту колективного договору, державних закупівлях, акредитації наукових спеціальностей, формуванні спеціалізованих вчених рад.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати профорієнтаційну роботу в розрізі факультетів та ННІ за останні два місяці, активізувати співпрацю з Ірпінським академічним ліцеєм, організувати олімпіаду для вступників-випускників коледжів, запланувати проведення днів відкритих дверей для відокремлених підрозділів та випускників шкіл України, внести пропозиції щодо проведення ярмарок вакансій, сформувати план виготовлення атрибутики університету. Валерію Іщенку – розглянути можливість облаштування спортивного залу в гуртожитку №1, встановити вітражі в навчальному корпусі №3, завершити облаштування спортивного майданчику біля гуртожитку №2. Також йому доручено провести моніторинг температуного режиму в навчальних корпусах і гуртожитках, першочергово підключити до опалення ті приміщення, де найбільш холодно, бетонні стіни (н.к.№10, 11, 12 тощо), а решту - поступово. У зв'язку з затримкою міською владою ремонту пориву на теплотрасі, проректору Валерію Іщенко доручено підключити електричні бойлери для підігріву води в гуртожитках №2, 3, 8. Начальнику планово-економічного відділу Олегу Броніну – розробити прогноз завершення економічного 2019 року та початок 2020-го.

  

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook