Випускники технікумів і коледжів завітали до гуманітаріїв

1 листопада 2019 року
День відкритих дверей у НУБіП України – один із найважливіших і найвідповідальніших заходів для працівників Університету, оскільки саме в цей день абітурієнт робить свій вибір на користь тієї чи іншої спеціальності.

31 жовтня 2019 року на гуманітарно-педагогічному факультеті, що його очолює доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, традиційно насичено та цікаво відбувся День відкритих дверей, який відвідало понад сотні випускників технікумів і коледжів Київщини та інших областей, серед яких студенти Київського педагогічного коледжу ім. Макаренка, Бердичівського педагогічного коледжу, Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І. Я. Франка та деяких відокремлених підрозділів НУБіП України.

Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету кандидат педагогічних наук, доцент Ярослав Рудик під час спілкування з випускниками технікумів і коледжів ознайомив їх зі структурою нашого факультету, поінформував про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, а саме: «Міжнародні відносини», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика», закцентувавши на нових спеціалізаціях «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», «Управління персоналом», «Соціально-психологічна реабілітація».

Заступник декана факультету кандидат педагогічних наук, доцент Ігор Буцик детальніше розповів присутнім про кожну із спеціальностей, а також можливості, які надає гуманітарно-педагогічний факультет для розвитку спортивних талантів та пропаганди здорового способу життя. Наголошено й на перевагах навчання – програмах подвійних дипломів і безкоштовного стажування у Польщі, Німеччині, Китаї, можливості вивчати іноземні мови і розвиватися у ректорській «Школі лідерства» і «Школі практичної психології» тощо.

Інна Савицька, завідувач кафедри філософії, кандидат філософських наук довела присутнім інформацію про «Центр вивчення іноземних мов», «Центр полоністики», «Центр франкофонної освіти і культури», про стажування в закордонних закладах освіти і програми подвійних дипломів.

Завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук Руслан Сопівник запросив абітурієнтів на навчання за спеціальністю "Професійна освіта", не забувши нагадати і про існуючі магістерські програми "Педагогіка вищої школи" та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Окремий акцент він також зробив на можливостях здобуття військової освіти протягом навчання на нашому факультеті.

Наталія Костриця, завідувач кафедри журналістики та мовної комунікації, доктор педагогічних наук розповіла про особливості освітнього процесу майбутніх журналістів, а завідувач кафедри соціальної роботи і реабілітації, доктор педагогічних наук Леся Вікторова розкрила таємниці успіху випускників, які навчалися на спеціальності "Соціальна робота".

Сергій Кубіцький, завідувач кафедри управління та освітніх технологій та представник приймальної комісії, асистент кафедри педагогіки Оксана Гончарук пояснили особливості майбутньої вступної кампанії та вказали на відмінності щодо цього року.

Ми вдячні абітурієнтам і їхнім викладачам за візит і зацікавленість у вступі до великої, дружньої родини гуманітарно-педагогічного факультету. Упевнені, що кожен із них розпочне свій шлях до професійного успіху саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook