Всеукраїнська науково-практична конференція «Родючість ґрунтів як основа ефективного землекористування»

10 грудня 2019, 0:00
вул. Героїв Оборони, 17, 2-й навчальний корпус, к. 23

Шановні колеги!

     Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Родючість ґрунтів як основа ефективного землекористування», яка відбудеться 10-11 грудня 2019 року.

     Для участі в конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, науковці, докторанти, аспіранти, магістри, керівники та фахівці комерційних організацій і органів державного та муніципального управління, усі зацікавлені особи в галузі охорони ґрунтів та аграрного виробництва.

     Наукові напрями роботи конференції
1. Родючість ґрунтів як основа продуктивності земель.
2. Технології збереження ґрунтів.
3. Органічне землеробство


Мета конференції: підвищення ефективності і якості навчального процесу та наукових досліджень у сфері охорони ґрунтів, ґрунтозахисного землеробства, підтримки зв’язків серед науковців вищих навчальних закладів та установ, обговорення дискусійних питань та визначення пріоритетних напрямів подальшого розвитку.

Адреса оргкомітету: 03041, м. Київ, Національний університет біоресурсів і природокористування України, вул. Героїв Оборони, 17, 2-й навчальний корпус, к. 23, кафедра ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.
Тези доповідей будуть надруковані у матеріалах конференції.
Мова конференції: українська, англійська.

     Для участі в роботі конференції до 25 листопада 2019 р. необхідно надіслати заповнену анкету-заявку та до 01 грудня 2019 р. тези доповіді (інформаційний лист).

Телефони для довідок: (044) 527-86-31, моб. тел.: 066-78-79-260
Email: [email protected]

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook