“INNOVATION MARKET 2018”: сьогодення і перспективи

26 листопада 2018 року

 

 
21-23 листопада 2018 року в рамках Міжнародного форуму «INNOVATION MARKET» відбулась зустріч інноваторів, вітчизняних та іноземних інвесторів і бізнесменів, представників влади для об'єднання зусиль з розвитку інноваційного ринку України.
 
Міжнародний форум «INNOVATION MARKET»  проходив три дні, кожен з яких був присвячений темам, що стосуються створення та реалізації наукових ідей у практичне використання. Перший день роботи Форуму присвячений темі «ІННОВАЦІЇ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ», дерозглядалися питання присвячені: 100 річчю української академічної науки; презентовано міжнародні освітні програми; розкрито роль дуальної освіти у закладах вищої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти; сучасних освітніх програм як виховати новатора.
  
 
 
 
 
 
Розгляд питань другого дня роботи Форуму був зосереджений на темі «ДЕРЖАВНІ ТА МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ». Виступи спікерів базувались на обґрунтуванні таких питань як: державна програма підтримки бізнесу та інновацій; аналіз реалізованих інноваційних кейсів в державному секторі та бізнесі; міжнародних програм підтримки бізнесу; платформ для виходу на закордонні ринки; процесу фінансування бізнес-проектів.
 
 
 
У третій день роботи Форуму  «STARTUP DAY - ВІД ІДЕЇ ДО ІНВЕСТИЦІЇ» булонагороджено переможців всеукраїнської науково-технічної виставки–конкурсу молодіжних інноваційних проектів «МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ»Малої Академії Наук. Презентовано успішні стартап-проекти  від ідеї до інвестиції (технологічний акселератор ВПС Армії Ізраїля та ін.) та український аерокосмічний кластер. Розглянуто процес фінансування проектів в системі  фандрейзінг, краудфандинг, грантових програм.
 
 
 
Учасниками від НУБіП України були: начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко,директор наукового парку «СПЯЖ» Віктор Теслюк, співробітник науково-дослідної частини сектору інновацій Олександр Морозов, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька, доцент Віталій Гаврилюк та ін. 
 
 
У роботі міжнародного форуму «INNOVATIONMARKET» було проведено ряд круглих столів з питань стратегічних засад інноваційного розвитку в умовах глобалізації, правової охорони інтелектуальної власності, інфраструктурних енергетичних проектів, нових трендів в сфері онлайн платежів, екології.
 
 
Такі форуми сприяють обміну досвідом новаторів, винахідників, виробників та вендорів, провідних інноваційних технологій, експертів в сфері інновацій, авторів startup проектів, представників бізнесу, представників інвестиційно – фінансових установ, консультантів у сфері захисту інтелектуальної власності з метою розвитку інноваційної діяльності в Україні.
 
Катерина Обиход, 
асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook