Зустріч із студентами Немішаєвського агротехнічного коледжу

22 жовтня 2019 року

 

У межах профорієнтаційної роботи викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського відбулась зустріч 18.10.2019р. із студентами Немішаєвського агротехнічного коледжу на відділенні «аграрний бізнес»  з групами Ф31 та ЕП31.
Доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Марією Самофаловою була надана інформація про навчальний заклад, про багатоступеневу систему освіти, новітні навчальні технології з менеджменту, практичну підготовку, з метою набуття професійних навиків у кращих компаніях та агрохолдингах України, можливістю стажування за кордоном  та активну співпрацю з радою роботодавців, можливістю навчання за подвійними дипломами в університетах Німеччини,Словаччини та Польщі. Окреслено переваги діяльності кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського щодо формування ключових компетентностей сучасного менеджера.
 
 
Студенти під час зустрічі були активні і радо задавали питання доповідачу, особливо хвилювала вартість навчання, питання вступу до магістратури та з подальшою перспективою до аспірантури, прохідний бал ЗНО та чи є на базі університету курси з підготовки до здачі ЗНО з англійської мови. Наявність різноманітних студентських програм, поєднання навчання та активного дозвілля – захоплено  сприймалось студентами.
 
 
Користуючись нагодою, було запрошено студентів на День відкритих дверей на 31.10.2019р. Тому ми радо зустрінемо майбутніх студентів і вже наглядно покажемо переваги навчання в НУБіП України.
Висловлюємо подяку директору коледжу Альохіну В.І. та завідуючій відділення аграрний бізнес Криворучко Я.С. за надану можливість зустрічі із майбутніми студентами!!!!
 
Наталя Драгнєва,  
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook