Профорієнтація триває школами Києва

15 жовтня 2019 року

  Продовжуючи профорієнтаційну роботу та ознайомлення старшокласників київських шкіл з перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна відвідала спеціалізовану школа І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо - естетичного циклу провела змістовну зустріч з учнями 10-11 класів.

   Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутньої професії, що визначить соціальний статус, затребуваність у житті, рівень матеріального добробуту тощо. Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії без урахуванням покликання, нахилів, здібностей, думки батьків. Ось чому є важливою поінформованість старшокласників щодо варіантів вибору професії.
    У процесі бесіди учні були ознайомлені з правилами прийому та умовами проведення вступної кампанії в НУБіП України; загальними відомостями про діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського; перспективою проходження студентами практик у вітчизняних та зарубіжних компаніях; можливістю навчання за подвійними дипломами в університетах країн Європи тощо.
     Учні з цікавістю слухали інформацію про необхідність вміння володіти навичками ефективно управляти підприємствами. На завершення старшокласники подякували за гарну зустріч та висловили побажання про продовження таких зустрічей на майбутнє. Кристина Павлівна роздала інформаційні буклети кафедри та факультету аграрного менеджменту. 
 
Тетяна Балановська,

професор кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського   

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook