СТРАТЕГІЯ ВЛАСНОГО ВИБОРУ ЗІ СМАКОМ ЯКОСТІ

5 жовтня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Якщо театр починається з вішалки, то Заклад Вищої Освіти - з дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний університет.

 

05 жовтня 2019 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся День відкритих дверей, на якому дружна команда факультету на чолі з деканом професором Ларисою Баль-Прилипко  зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів та студентів технікумів, коледжів та їх батьків зі всієї України. Програма була насичено і традиційно цікавою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір свого майбутнього.


 

Викладачі кафедр підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: майстер-класи виготовлення сиру та ковбас, оцінка органолептичних показників продуктів, практика технології приготування піци тощо.


 

 

Усі і батьки, і діти мали можливість відвідати ці майстер-класи з різних спеціальностей та наочно ознайомитися з особливостями майбутньої професії. Найактивніші студенти факультету допомагали потенційним абітурієнтам зареєструватися, а викладачі – провести дослідження якості харчових продуктів.

Детальну інформацію щодо університету та факультету надали гостям декан Лариса Баль-Прилипко завідувач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктівОлександр СавченкоЛариса Баль-Прилипко представила представника керівництва університету доктора с.-г. наук, професора Володимира Отченашка, який прийшов на захід зі своєю родино, дружиною та двома нашими майбутніми абітурієнтами. Факультет презентував всі аспекти діяльності НУБіП України, декан навела дані щодо місця університету у рейтингах вишів України й Києва, його потужну матеріально-технічну базу, наукові здобутки та перемоги, місця працевлаштування випускників.

 

 

Змістовну доповідь з презентацією щодо Умов вступу-2020, новацій вступної кампанії, а також проведення підготовчих курсів у зручному форматі до здачі ЗНО, наявність і розміщення навчальних лабораторій  та проходження закордонних виробничих практик розповів Олександр Савченко. Крім того, він детально розповів про проведення олімпіад на рівні університету, переможці яких мають шанс додати до 20 балів до своїх сертифікатів ЗНО при вступі до нашого університету.

 

 

 

 

Отримавши ґрунтовну інформацію, гості університету продовжили знайомство з факультетом, кафедрами та лабораторіями, де оглянули матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, а також взяли участь у майстер-класах від викладачів де кожний міг обрати собі заняття на свій смак:

- «Виявлення фальсифікації харчових продуктів»,

- «Визначення якості м'ясної та молочної продукції»,

- «Феєрія солодощів»,

- «Студентське життя без обману»,

- «Від заготовки до виробу».

 

 

 

  

Хто не любить піцу?! Ця страва одна з найулюбленіших для дітвори і дорослих. А піца приготована своїми ручками - це набагато смачніше і приємніше. На майстер-класі маленькі кулінари разом з викладачами-технологами кафедри навчилися готувати справжню піцу та дізналися цікаві історії про улюблену страву. Весь процес виготовлення піци перетвориться на захопливу гру. У кожного вийшла своя унікальна піца,  з додаванням творчості, фантазії, а також інгредієнтів за смаком і бажанням учасників.

День видався насиченим, і, сподіваємося, цікавим для наших гостей. Маємо надію, що таке близьке знайомство з факультетом допоможе їм зробити вірний вибір і майбутні вступники отримають вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі та здобули деякі практичні навички на майстер-класах.

 

Тепер маємо надію зустрітися з ними вже як зі студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

 

Наталія Голембовська,

доцент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook