JoyFest- театральна подія року

26 вересня 2019 року

26-29 вересня 2019 року в м. Київ проходив Сьомий Міжнародний театральний фестиваль «Joy Fest». Майданчиком та співорганізатором виступив готель «Хрещатик».  

Протягом чотирьох фестивальних днів відвідувачам був представлений показ конкурсних та позаконкурсних вистав різними мовами; проведені майстер-класи з акторської майстерності для дітей та дорослих англійською від педагогів англомовного театрально-освітнього проекту ProEnglish Theatre, авторські майстер-класи з акторської майстерності від викладача, режисера, директора Академії Театру та Кіно Діма Амора (Тель-Авів, Ізраїль), майстер-класи з сценічних бойових мистецтв та володіння бутафорською зброєю від майстерні сценічного реквізиту «Кузня фантазій» українською та англійською мовами (зброя й обладунки та їх легкі сценічні аналоги, створення реквізиту, фехтування та його види, сценічне володіння мечем та щитом), а також розіграші сертифікатів, серед гостей, від мережі ресторанів Євразія.

На фестиваль завітали студенти першого курсу 3 групи зі своїм куратором, де отримали багато неймовірних і незабутніх вражень, цікавих знайомств, а також для когось це була унікальна можливість в позитивній та затишній атмосфері познайомитися з аматорським театральним мистецтвом, а для інших перевірити свій рівень англійської мови, адже деякі вистави були іноземною мовою.

Тож всі гості фестивалю залишилися задоволені й обов’язково захочуть побачити це дійство наступного разу!

 

Коваленко В.О.,

студентка 1курсу 3 групи
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook