Безоплатні курси вирівнювання рівня знань – гарна база для подальшого навчання

2 жовтня 2019 року
     Не дивина, що рівень навчання у сільських (та й не тільки) школах не відповідає вимогам університету. Як результат, у одній групі опиняються студенти з дуже різним рівнем підготовки. І аби вирівняти картину та підтягти слабших університет, вже другий рік поспіль, пропонує охочим безоплатні курси вирівнювання рівня знань. Як показує практика, найбільшою популярністю користуються заняття з хімії, фізики, біології і математики для першокурсників.

     Цьогоріч такі курси вже розпочали свою роботу. Для початку відповідні профільні кафедри провели зрізи знань з базових дисциплін серед першокурсників. За їхніми результатами курси запропоновано відвідувати тим студентам, стартова підготовка яких з окремих дисциплін для навчання в університеті є недостатньою.

     Наразі курси з хімії відвідують 167 першокурсників, фізики – 393, біології – 81 і математики – аж 453. Викладають тут досвідчені педагоги, які досконало володіють предметом і методичними підходами. Приміром, заняття з хімії ведуть професори Володимир Копілевич і Віктор Максін, доценти Лариса Войтенко і Леонід Абарбарчук, фізики – професор Анатолій Відьмаченко, доценти Ярослав Гуменюк і Оксана Годлевська, математики – доценти Сергій Шостак, Людмила Панталієнко, Емілія Дібрівна, Раїса Овчар, Світлана Савчук, біології – доценти Юлія Осадча і Олена Дегтяренко.

 

Бажаємо всім слухачам успіхів і переконані, що ці курси стануть дуже гарною базою для подальшого навчання.

Лариса Кліх
завідувач навчально-методичного відділу

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook