Вольовою перемогою у економістів наша футбольна команда закінчила ігри в групі А, забезпечивши собі вихід до чвертьфіналу!

1 жовтня 2019 року
Стадіон НУБіП України

Перший день жовтня 2019 року виявився досить вдалим для студентської команди механіко-технологічного факультету, яка о 15:00 годині розпочала вирішальний двобій з командою економічного факультету за вихід до чвертьфіналу змагань з групи А 63-ої Спартакіади студентів НУБіП України 2019/2020 навчального року з футболу.

Нагадаємо, що крім цих двох команд в групі А грали також команди ННІ лісового і садово-паркового господарства та ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження.

Турнірне становище команд після двох турів було наступне: лісники і економісти мали по виграшу і нічиїй у активі, у нашої команди був виграш і поразка, а у електриків дві поразки, тому нашу команду для виходу з групи влаштовувала лише перемога, на відміну від наших опонентів, яким достатньо було зіграти і внічию. Можливо психологічно це зіграло не на користь економістів, які до речі грали практично без замін.

Треба відмітити, що команда економістів досить збалансована і більше грала першим номером, проте наші хлопці були налаштовані лише на перемогу, вели безкомпромісну боротьбу за кожен клаптик футбольного поля, проявляючи характер. Наші хлопці грали дуже дисципліновано, злагоджено і уважно, відіграючий кожен епізод у матчі. Практично бездоганно зіграли наш воротар Богдан Штапир і центральний захисник Евгеній Вербовий. Дуже гарно себе проявили наші легіонери Ндісомм Джосі Емануель і Паул Танкоу. Звісно, що моменти для взяття воріт були в обох команд, але використав свій шанс лише Тарас Бортовський, який і став автором єдиного, але такого вкрай необхідного для нашої команди переможного голу.


Склад команди механіко-технологічного факультету : Богдан Штапир (воротар); Антон Безрадній, Євгеній Вербовий, Андрій Романюк (капітан), Віталій Ступаченко, Владислав Бакалієць (захисники); Тарас Бортовський, Антон Кумейко, Паул Танкоу (півзахисники); Ндісомм Джосі Емануель, Микола Михайленко і Антон Рибак (нападники).

 

 

Вітаємо команду з вольовою перемогою, виходом до чверьфіналу і бажаємо подальших успіхів у турнірі!

 

Сподіваємось, що вболівальники, в т.ч. й з числа НПП, підтримають нашу команду! Ласкаво просимо на стадіон на чвертьфінальну гру!

Заступник декана механіко-технологічного факультету з фізкультурно-масової роботи Олексій Бешун

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook