ГІС в управлінні територіальним розвитком: побачте те, що інші не в змозі

27 вересня 2019 року
Конгрес Готель Пуща
Науково-педагогічні працівники кафедр землевпорядного проектування (Андрій Мартин, Оксана Кустовська, Людмила Гунько, Олександр Чумаченко) та земельного кадастру (Наталія Бавровська, Ольга Тихенко), а також представники ННВЦ «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин» (Людмила Кольоса та Юлія Мороз) факультету землевпорядкування – учасники ХХІІ Міжнародної конференції користувачів ESRI в Україні (ГІС в управлінні територіальним розвитком), яка відбулася 26-27 вересня 2019 року в м. Києві та пройшла під гаслом «See What Others Can’t», що в перекладі означає «Побачте те, що інші не в змозі».
Конференція присвячена застосуванню геоінформаційних технологій ArcGIS у різних сферах державного управління та бізнесу в Україні. Зокрема, було розглянуто такі напрями, які дають переваги використання ГІС у розробці інвестиційних проектів, управління розвитком територій, в умовах децентралізації, розвитку житлово-комунальних господарств, галузеві проекти з використанням технологій компанії ESRI, як інструменти збору, обробки даних та моделювання процесів. У конференції приймали участь представники Американської торговельної палати в Україні National Mapping and Cadastre (Nick Land), профільних міністерств, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади регіонів та громадських організацій, діяльність яких спрямована на сталий розвиток територій.
 
 
У рамках конференції було проведено пленарне засідання та чотири тематичні секції: «Управління розвитком територій в умовах децентралізації», «Галузеві проекти», «GIS, як інструмент збору, обробки даних та моделювання проектів», «Геоінформаційні системи для процесів в енергетиці. Інноваційні рішення в ГІС», були представлені майстер-класи та виставки, кращі українські та світові приклади успішної реалізації технології ESRI, основні тенденції в ГІС.
Міжнародна конференція 2019 Esri UC: See What Others Can’t пройшла з неймовірним успіхом, це був дуже цікавий та навчально-пізнавальний захід!
Доцент кафедри землевпорядного проектування

Оксана Кустовська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook