Голови студентських рад гуртожитків обрані, команди сформовані – студентське самоврядування готове наводити лад в гуртожитках та співпрацювати!

25 вересня 2019 року
     За дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка щодо відновлення системи виховної роботи в гуртожитках 24 вересня 2019 року провели семінар-навчання з новообраними керівниками студентських рад.

     Під керівництвом директора студентського містечка Сергія Стецюка, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, представника профспілкової організації Володимира Литвиненка та голови Студентської організації Олександра Павелка розглянули організаційні питання виховного процесу в гуртожитках. На зібрання були запрошені завідувачі гуртожитків, заступники завідувачів, голови студентських рад, заступники голів.
     Це перша зустріч зі новообраним студентським активом після проведення виборів 2019 та оголошенні переможців! Тому семінар розпочався з привітань, побажання успіхів в усіх починаннях та наставленні на плідну співпрацю.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк, ознайомив присутніх з організацією роботи студентської ради та Положенням про студентську раду гуртожитку НУБіП України. Особливу увагу приділив ознайомленню голів студентських рад та їх заступників з Правилами внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України та проведенням щотижневих перевірок санітарного стану кімнат керівництвом університету.

     Володимир Литвиненко – представник первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України – проінформував про значення, мету та завдання профспілкової організації та нагадав, що між Профспілковою організацією студентів та аспірантів та Студентськими Радами гуртожитків завжди була тісна співпраця, що пов’язано з спільними цілями та схожою діяльністю. Робота зі студентством – нелегка справа, тому підтримка та взаємодопомога дуже важлива частина існування студентського активу.

  

  

     Про стан виховної роботи та розвиток студентського самоврядування в університеті розповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський. А також повідомив про найближчі культурно-мистецькі, спортивні масові заходи та закликав студентство не тільки активно брати участь, а також проявляти ініціативу у проведенні подібних заходів, що радо вітається. Студенти завжди завжди можуть залучитися нашою підтримкою, – наостанок додав Геннадій Ржевський.

  

     Олександр Павелко, голова Студентської організації, доповів про співпрацю студентської організації університету з головами студентських рад гуртожитків та наголосив, що готовий вислухати, обговорити ідеї, щодо покращення навчання, дозвілля студентів, та втілювати їх у життя!

     На зібранні також були обговорені і інші питання пов’язані з життєдіяльністю гуртожитків.

Мирослава Терлецька, Анастасія Солоп,
фахівці студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook