Виготовити лікарську форму, запакувати, підготувати до відпуску та виписати рецепт на лікарський засіб – завдання, які виконували студенти під час аптечного практикуму

22 вересня 2019 року

Одним з підсумкових лабораторних занять першого модулю «Ветеринарна рецептура та технологія лікарських форм» з дисципліни «Ветеринарна фармакологія» є аптечний практикум.

На попередніх лабораторних заняттях студенти вже отримують відповідний об’єм знань, умінь та практичних навичок із технології лікарських форм, пакування, зберігання та відпуску ліків з аптеки, а метою заняття з аптечного практикуму є закріпити їх та одержати практичний досвід.

Під час заняття кожен студент отримує завдання, за яким повинен виготовити відповідну лікарську форму, запакувати, підготувати до відпуску та виписати рецепт на лікарський засіб згідно умови.

 

Такі лабораторні заняття є насиченими практичною роботою і мають велике значення для закріплення знань та навичок з виготовлення твердих, м’яких та рідких лікарських форм, дозування лікарських речовин та виписування рецептів на лікарські препарати у ветеринарній медицині.

Григорій Бойко, Ірина Деркач   

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook