Урочиста посвята першокурсників у студенти для спеціальностей "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа"

30 серпня 2019 року

 

 

 

     Першою по-справжньому незабутньою урочистою подією студентського життя є церемонія посвяти у першокурсники. Ці хвилюючі моменти радості запам’ятають вчорашні школярі, їх батьки і викладачі ННІ неперервної освіти і туризму, які зустріли нове покоління й поповнення до студентських лав. А це 135 бакалаврів зі спеціальності «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» й «Публічне управління та адміністрування».

     З урочистою промовою до першокурсників звернулася директор ННІ Марія Кулаєць. Вона привітала усіх першокурсників з початком їхнього студентського життя, розповіла про переваги навчання в НУБіП України, побажала невичерпних життєвих сил та успіхів у навчанні й вибудові майбутньої кар’єри.

     Зі словами вдячності за правильний вибір уже нині своєї Альма-матері звернулася до першокурсників Тереза Микицей. Вона пригадала хвилювання та емоції вчорашніх абітурієнтів, а нині – студентів НУБіП України. Відмітила, що хоча опанування майбутньої професії – справа не з легких, але саме студентська пора стане для багатьох справжньою школою життя, де вони зустрінуть перше кохання, отримають вірних друзів, надбають безцінний досвід. 

     Важливі атрибути студента – Залікову книжку і студентський квиток – першокурсники отримали від свої старших колег-другокурсників ТетяниГонтарюкСергія КалініченкаОлексія ЧекорськогоАнастасії Конопацької та Тетяни Бондюжан. Вони через віршовані рядки поділилися своїми особистими приємними враженнями від перших років студентства та дружніми порадами щодо використання по-справжньому унікальних можливостей для професійного, наукового та творчого розвитку, які пропонує наш Університет.

     Ми щиро вітаємо усіх першокурсників з прекрасним життєвим стартом в НУБіП України та бажаємо цікавих й незабутніх студентських років, надбання неймовірної кількості нових знань та емоцій, активної участі в громадському житті Університету! 

Наталія Кузик, 
доцент

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook