МАЙБУТНЯ СТУДЕНТКА НУБІП УКРАЇНИ СОФІЯ СОПІВНИК ЗАВІТАЛА НА ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

16 вересня 2019, 19:28

На факультет ветеринарної медицини завітала учениця 11 класу Софія Сопівник з Київщини для ознайомлення з умовами та особливостями навчання за спеціальністю «Ветеринарна медицина».

Майбутню абітурієнтку зустрів декан, академік М. І. Цвіліховський, і ознайомив з факультетом, музеєм анатомії та особливостями спеціальності, деталями вступу, різними варіантами і можливостями обраного фаху в майбутньому.

Далі екскурсію факультетом з профорієнтаційною роботою продовжила завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, професор Наталія Сорока. Вона провела на лабораторні заняття з дисциплін «Паразитарні хвороби собак і котів», яке проводила доцент кафедри Слободян Раїса у студентів магістратури англомовної групи та «Глобальна паразитологія» разом із професором Михайлом Прусом.

 

Професор Наталія Сорока провела також на інші кафедри факультету, де проводили заняття викладачі кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Віктор Дорощук і Дмитро Тарнавський, які надали можливість долучитися до практичного заняття разом зі студентами ОС «Бакалавр». Завідувач кафедри епізоотології та ветеринарної справи, професор Віталій Недосєков акцентував, що важливим для досягнення успіхів лікаря ветеринарної медицини є постійна практична робота та вивчення іноземної мови.

           

Також майбутню абітурієнтку було ознайомлено з матеріально-технічною базою факультету, клінікою ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» готелем для тварин та стаціонаром, де утримують тварин для лабораторних занять з різних дисциплін.

Вона була приємно вражена умовами, гостинністю, теплим ставленням та готовністю кожного викладача поділитися досвідом і долучити до занять з різних дисциплін, адже ще з самого дитинства цікавилася цим фахом і мріяла побувати на факультеті ветеринарної медицини.

Бажаємо Софії Сопівник успіхів, здійснити мрію та стати студенткою факультету ветеринарної медицини НУБІП України!

 Ст. лаборант кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Анна Овчіннікова,

доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, к. вет. н., Раїса Слободян

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook