НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВІДБУЛАСЬ «СТУДЕНСЬКА ПОСВЯТА» ПЕРШОКУРСНИКІВ

11 вересня 2019 року

 

10 вересня 2019 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася«Студенська посвята» студентів першого курсу. Вже три роки поспіль на факультеті проводився даний захід і цей рік – не виключення. Команда студентської організації плідно працювала над створенням квесту для команд та приклала всіх зусиль для того, щоб цей день першокурсники запам’ятали надовго. 

 

Даний захід дуже гарна змога для першокурсників познайомитися ближче один з одним із студентами старших курсів, знайти друзів.

Що ж чекало на наших нових студентів? Це були різноманітні загадки, перешкоди на шляху, цікаві та нестандартні вікторини, каверзні підказки, складні конкурси. Крім того дівчата й хлопці присягнули бути хорошими та активними студентами. Першокурсники у складі декількох команд змагалися між собою. Кожна група дуже добре себе проявила та намагалася якнайшвидше дістатися фінішу.

 

Все проходило в надзвичайно веселій, теплій і домашній атмосфері. Гарний настрій серед студентів панував протягом всього дня, кожен учасник заходу запам’ятав цей день як один з найкращих, чудових та захопливих свят студентського життя.

«Першачки» були дуже задоволені і дякували за те, що студентський актив і керівництво факультету активно залучає та знайомить їх студентськими реаліями та старається полегшити процес адаптації до нового життя. Попереду у них незабутні студентські роки, навчання, праця, творчий пошук.

Дружній колектив викладачів, співробітників та славного студентства факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК радо вітає у своїх лавах першокурсників і вступників на старші курси. Щиро бажаємо здоров’я, щастя та творчої наснаги!

Ірина Білик, студентка 3 курсу 1 групи

Тетяна Розбицька, асистент кафедри

стандартизації та сертифікації с.г. продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook