В університеті стартує акредитація освітніх програм за вимогами НАЗЯВО

7 вересня 2019 року
     Розпочався новий навчальний рік, який приніс нові зміни в процедурі проходження акредитації освітніх програм. Відтепер проведенням цієї процедури буде займатися Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

     Реагуючи на нововведення, 6 вересня проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша провів нараду з питань проходження акредитації освітніх програм у 2019-2020 навчальному році. На нараду були запрошені керівники 5 факультетів і ННІ та гаранти тих освітніх програм, які підлягають черговій або первинній акредитації в поточному навчальному році.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко закцентувала увагу присутніх на особливостях проведення акредитації, зазначених у «Положенні про акредитацію освітніх програм», затвердженому наказом МОН № 977 від 11 липня 2019 року та введеному в дію 28 серпня 2019 року.

         Ознайомитись з положенням можна за посиланням:

https://naqa.gov.ua/wp-content/uploads/2019/09/2-Положення-Про-акредитацію-освітніх-програм_08.08.2019.pdf

     Важливим нововведенням, є те, що для проходження первинної або чергової акредитації з 2 до 27 вересня декани факультетів і директори ННІ спільно з гарантами освітньої програми повинні подати заявку про намір акредитуватися, електронна версія якої розміщена на сайті https://naqa.gov.ua/form.

     На сьогодні на сайті НАЗЯВО https://naqa.gov.ua/акредитація/ розміщено низку документів, основним завданням яких є роз’яснення послідовності та особливостей формування акредитаційної справи освітньої програми. 
     Попереду – напружена робота всього колективу! Бажаємо всім успіху в такій важливій для університету справі!

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook