Ректорат: готуємося до серпневого засідання вченої ради та старту навчального семестру

19 серпня 2019 року
     19 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету представив нового начальника спеціального відділу – Анатолія Олексійовича Рибченка, – який має чималий досвід правової роботи, працював суддею. 

     Залишається два тижні до початку нового навчального року, тому й увага всіх служб, кожної кафедри і викладача має бути приділена до старту семестру.
     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на взаємодії з Міністерством освіти і науки щодо уточнення обсягів державного замовлення на підготовку фахівців у нашому університеті. Робота навчального відділу, студентського містечка, деканатів і дирекцій сфокусована на поселенні студентів до гуртожитків, виготовленні студентських квитків та заліковок, уточнення розкладу і педагогічного навантаження для викладачів. Також 2 вересня свої двері для школярів відкриє новий заклад освіти – Ірпінський академічний ліцей.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про готовність до проведення розширеного засідання ректорату, серпневої вченої ради, наради із завідувачами кафедр. Проект рішення вченої ради сьогодні буде розісланий деканам факультетів і директорам ННІ, а наприкінці тижня – оприлюднений на офіційному сайті.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про підготовку студентських кураторів груп, роботи з облаштування студентського арт-простору.
     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про підтвердження участі в святкуванні Дня знань делегацій з Німеччини, Польщі та Молдови.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко запевнив, що до 25 серпня заплановані ремонтні роботи – у гуртожитках № 3, 6, 10 та корпусі 12 (зал засідань вченої ради факультету) – будуть завершені. Будівельники розпочали облаштування спортивного майданчика біля гуртожитку №2.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності вирішення питання вентиляційних систем в корпусах №2 та 12. Також у його полі зору ситуація в навчально-дослідних господарствах – завершується активна підготовка до посівної кампанії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – завершити підготовку до нового навчального року, зокрема розклад, педнавантаження, перевірити лабораторний та аудиторний фонд, організувати відзначення Дня Прапора та Дня незалежності, Дня знань, провести навчання для молодих викладачів та кураторів, підготувати проведення адаптаційних курсів з базових предметів для першокурсників. Ігорю Ібатулліну – звернути увагу на кадрову політику, залучати до участі в конкурсі на вакансії науково-педагогічних працівників викладачів з різних закладів вищої освіти. Валерію Іщенку – надавати допомогу студентському активу в облаштуванні арт-простору, контролювати надходження меблів для гуртожитків. Оксані Барановській – організувати проведення засідань ректорату, вченої ради та наради з планування на базі гуманітарно-педагогічного факультету в вересні, механіко-технологічного – в жовтні, конструювання і дизайну – в листопаді.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook