Крістіна Деркач: здійснює давню мрію бути землевпорядником

6 серпня 2019, 13:07

    Крістіна Деркач, випускниця Подільського державного аграрно-технічного університету, успішно склала вступні випробування в магістратуру і рекомендована до вступу на бюджет за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій.

– Крістіна, ми раді вітати Вас у нашому дружньому колективі. Чому обрали саме наш Університет?
- Я мріяла вступити на факультет землевпорядкування НУБіП України ще чотири роки тому, але відповідно до розподілу бюджетних місць здобула бюджетне місце для навчання в Подільському державному аграрно-технічному університеті, де й отримала цього року диплом Бакалавра.

– Які ж причини того, що в магістратуру Ви все ж таки подали документи до нас?
- По-перше, НУБіП беззаперечно є одним із найкращих столичних університетів. По-друге, мене надзвичайно зацікавили розповіді про навчання і студентське життя, що оповідала мені моя подруга Олеся Гранат. Вона є капітаном студентської збірної команди НУБіП з футболу серед жінок.

– Чого очікуєте від навчання на нашому факультеті?
- Очікувань у мене багато. Але перш за все це якісні знання з обраного фаху. Чекаю також на можливість практичного стажування у провідних землевпорядних організаціях, з якими співпрацює факультет. Маю надію влаштуватися на роботу за обраним фахом. І звісно ж чекаю на нових друзів і на нові знайомства.

– Що запам’яталося найбільше з перших днів перебування у нашому університеті?
- В приймальній комісії до мене гарно поставилися, доброзичливо прийняли документи, підказали як правильно їх оформити. Коротко ознайомили з факультетом. Зустріла там і декана Тараса Євсюкова. Він охоче відповів на мої запитання, а також надав всі роз’яснення щодо поселення в гуртожиток. Всі намагалися допомогти й підтримати, а це дуже приємно.

– Чим любите займатися у вільний час від навчання?
- Понад усе дуже люблю подорожувати, адже настільки вражає своєю неповторною красою й культурою наша рідна матінка-земля, наша Україна!

– Успіхів у навчанні, ласкаво просимо до нашої дружньої сім’ї.
- Щиро дякую! Сподіваюся, що сповна використаю таку унікальну можливість!

Розмову провів Руслан Тихенко,
доцент кафедри управління земельними ресурсами

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook