Більше 200 випускників кафедри військової підготовки урочисто склали присягу на вірність українському народові

30 липня 2019 року

    27 липня 2019 року на базі військової частини А1815 (смт. Гончарівське Чернігівської області) більше 200 випускників кафедри військової підготовки НУБіП урочисто склали присягу на вірність українському народові.

    Місяць виснажливого навчального збору пройшов в умовах, наближених до реалій бою: практичні заняття з бойовими стрільбами, водіння бронетанкової та колісної техніки, опанування тактики дій механізованих, танкових, ремонтних і автомобільних підрозділів, рішення тактичних та ситуаційних завдань, маршові тренування на великі відстані. Пріоритетом підготовки було навчання виживанню в різних умовах, вмінню надавати само- і взаємодопомогу під час травм та при пораненнях. Крім того, під час навчального збору було надано допомогу у відновленні і обслуговуванні озброєння та військової техніки військової частини.

    І ось настав час, коли змужнілі випускники в однострою навчального збору на стройовому плацу військової частини складали військову присягу. Лунало "……присягаю ніколи не зрадити українському народові!"

    Відчутні зміни в хлопцях та дівчатах, які стояли у строю у військовій формі, після проходження навчання на кафедрі відмітив і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Вони стали більш мужніми, впевненішими, готовими до виконання різних завдань, справжніми захисниками своїх сімей та країни.

    Цього року серед кращих випускників Володимир Ладичук, Віталій Гнатів, Денис Борисов, Олесандр Капленко, Андрій Стельмащук, Юрій Кайденко, Олександр Поліщук, Олег Помірчий, Вадим Куцкий та інші. Окремо хочу зазначити, що поруч з хлопцями збори проходили і дівчата, які практично ні в чому не поступалися сильній статі, а в деяких моментах були й набагато кращими і виступали модераторами дій у складних умовах.

Колектив кафедри військової підготовки НУБіП бажає випускникам мирного неба, щастя і добробуту.


Ігор Радіонов 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook