Ліана Хрипта: Бажаєш здобути знання? Твій вибір – НУБіП України!

29 липня 2019 року

Всім привіт!

    Мене звати Ліана Хрипта, мені 20 років і я навчаюсь в одному з найкращих та найпрестижніших університетів Східної Європи! Чому саме НУБіП? Сподіваюсь Вам буде цікаво дізнатися мою історію, а тому почну з самого початку.

    Все почалося ще в 2015 році. Після закінчення школи я довго розмірковувала, куди хочу вступити? Який факультет обрати? Ким я бачу себе в майбутньому? Я багато готувалась, хвилювалася і таки стала студенткою! Наразі сама визнаю, що вибір ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», а не жоден із трьох університетів був правильним. Ще з малечку я багато ким мріяла бути: актрисою, журналістом, юристом, але аж ніяк землевпорядником.

    В Мукачівському аграрному коледжі я навчалась відразу на двох факультетах – землевпорядкування та юридичному. Від фаху юриста відмовитись не змогла, це мрія мого дитинства. Але знаю точно, фаху землевпорядника віддаю свою душу, саме він стане справою мого життя. Цей коледж став для мене домівкою, а всі, з ким я там познайомилась – сім’єю. Я отримала глибокі фахові знання й досвід від своїх наставників, за що безмежно їм вдячна! Три роки пролетіли непомітно і настав час вибору університету.

    Я вважаю, що продовження навчання в НУБіП України було моїм другим вдалим рішенням. Не буду приховувати, за цей вибір я вдячна своїй подрузі, яка підштовхнула мене, і вмовила вступати саме туди, назвавши цілу низку позитивів!

    Було і лячно, і важко. Та й зараз важко, але тут просто чудово! Знаєте, ні миті не жалкувала про свій вибір. Наразі навчаюсь на факультеті землевпорядкування НУБіП України. І, знаєте, тут круто! В нас дуже досвідчені викладачі, чудовий декан, і просто класні студенти! Тут не доводиться сумувати. Так не буває, що ти не знаєш, на що витратити свій час, а навпаки – тобі його бракує! Адже, окрім занять, в нас проводять багато різних заходів, змагань і конкурсів. Це місце, де ти вдосконалюєшся і дізнаєшся багато нового!

    От скажіть, що може бути краще ніж жити у столиці, навчатись в крутому університеті, який входить до десятки найкращих, і просто впевнено йти до своєї мети?
    Тому перше, що хочу Вам сказати, це те, що завжди впевнено і за будь-яких обставин йдіть до своєї мети, досягайте того, про що мрієте!
    По-друге, кожен з нас особливий, і може стати тим, ким хоче, а правильний вибір університету додає впевненості і знань! Тож, успіхів вам у всьому!

Чекаємо на нових друзів!


Ліана Хрипта,
студентка факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook