Вступна кампанія 2019: документи до НУБіП подають абітурієнти з усіх куточків України

18 липня 2019 року

    Добігає кінця прийом документів на бакалаврат: 22 липня - останній день, база працюватиме до 18:00, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. На сьогодні ми прийняли 11583 заяви від бажаючих навчатися на бакалавраті НУБіП (минулого року на кінець вступної кампанії надійшло 8270 заяв). У магістратуру поки що подали документи 2622 особи.

    Сьогодні у приймальній комісії ми зустріли абітурієнтів з усіх куточків України. Анатолій Чорба приїхав з Тернополя. Хлопець довго вагався з вибором професії, і врешті решт спинився на агрономії. Наша країна має великі перспективи в аграрній галузі, вважає хлопець. Ми близько до кордону, тож багато подорожував і бачив, як ведеться господарство у країнах Євросоюзу. Навіть відвідував польські університети, але все ж вирішив спинитися на НУБіП, бо вдома – то вдома.

    Альбіна Дерменжи приїхала з Ізмаїла і теж вагалася з вибором: спочатку думала про аналітику, а потім спинилася на «Міжнародних відносинах», адже вони включають у себе широкий спектр: від аналітики і економіки до права. Крім того, цей фах відкриває гарні перспективи для побудови кар’єри.

    А от Захар Березанськийкиянин. І з вибором професії не вагався – тільки «Ветеринарна медицина» в НУБіП. Мої батьки теж закінчували цей університет, здобули фах ветлікаря, за яким зараз працюють, і цілком успішні.

    Впевнений у своєму виборі і Євген Таранеко з Лубнів: хлопець вже подав оригінали документів на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на контрактну форму навчання.

    Людина з цікавою життєвою історією Артем Кузьміч хоче здобути вищу освіту з «Інженерії програмного забезпечення». Учасник АТО і кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, він пішов добровольцем влітку 2014 року і спочатку воював у складі батальйону «Азов». З кінця 2016-го, коли дозволили служити у Збройних Силах України іноземцям (молодий чоловік - білорус), - він в ЗСУ, служить за контрактом на сержантській посаді. Після поранення, коли лікувався у госпіталі, мене відвідували наші командири і порадили здобути вищу освіту і далі – офіцерське звання, говорить Артем. Оскільки пов’язую своє майбутнє тільки з армією, погодився. Фах обрав близький, адже зараз займаюся і продовжуватиму займатися комунікацією, навчатимуся ж заочно. А в НУБіП ще й кафедра військової підготовки одна з кращих в країні, тож вибір очевидний.

Ірина Білоус
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook